Thor

THOR Glass Screenprotectors zorgen voor de juiste bescherming van jouw smartphonescherm! Met een screenprotector van THOR hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen of schade aan jouw smartphonescherm. De folies kunnen snel en eenvoudig op het display worden opgeplakt en beschermen jouw device tegen krassen. Bij SB Supply vind je THOR Glass Screenprotectors voor de nieuwste iPhone en Samsung Galaxy modellen.

1 artikel(en)

Bescherm jouw Smartphone Display met THOR

Bescherming tegen stoten en krassen

THOR maakt voor zijn screenprotectors gebruik van het extreem robuuste Asahi glas. Dit glas onderscheidt zich door zijn sterkte en helderheid en is sterker dan andere materialen, zoals gewoon glas of sleutels. Het glas wordt in speciale CNC-machines tot perfect afgemeten screenprotectors gesneden. Door een uitgebreide warmteprocedure wordt het glas zo bewerkt dat het extreem robuust en sterk wordt. En dat is te merken bij het gebruik van een THOR screenprotector: jouw smartphonescherm is veilig voor krassen, stoten en breuken.

Case Fit vs. Edge to edge

THOR heeft twee verschillende modellen van de screenprotectors ontwikkeld. Bij het Case Fit design is er een klein spleetje tussen de scherm en rand van de smartphone. Dit is bijvoorbeeld geschikt als je naast een screenprotector ook gebruik maakt van een gewoon hoesje. Het Edge to edge model heeft daarentegen geen spleetje en de folie gaat van het scherm perfect over naar de rand van de smartphone - ook als het scherm afgerond is. Dit model is geschikt als je geen extra hoesje voor je smartphone hebt en je alsnog voor de beste bescherming wilt zorgen.

Installatie

Het fijne aan de THOR screenprotectors is de snelle en eenouvdige installatie. In slechts drie stappen kun je de folie op je scherm plakken en hoef je geen onnodige tijd te besteden aan een ingewikkelde installatie. Maak daarvoor als eerste het scherm van je smartphone goed schoon. In de tweede stap verwijder je de berschermfolie van de THOR screenprotector. En ten slotte plak je de screenprotector op het scherm van jouw smartphone. Voor meer uitleg kun je de handige installie-video van THOR bekijken.