Heat it

heat-it-insect-bites

Heat it is de ideale manier om jeuk en pijn van een insectenbeet te verlichten. Dit wordt gedaan via het smart treatment device. De getroffen huidzone wordt kort verwarmd tot ongeveer 51 °C. Dit chemievrije werkingsprincipe van lokale hyperthermie is medisch bevestigd. Het is betrouwbaar en veilig. Zeg hallo tegen een fijne zomer zonder jeuken en krabben! 

2 artikel(en)

Het  Heat it Smart Treatment Device is een medisch product dat is gemaakt om jeuk en pijn van insecten beten tegen te gaan. Het helpt tegen insecten beten van muggen, paardenvliegen, wespen en bijen. 

Warmte behandeling

De behandeling van insecten beten wordt gedaan door warmte te gebruiken. Hierbij wordt de pijnlijke/jeukende plek kort verwarmd naar 51 °C. Door de warmte op een kleine oppervlakte te richten kan de insecten beet gemakkelijk behandeld worden. Bij de warmte behandeling komen er geen chemische stoffen vrij waardoor het apparaat veilig te gebruiken is. Afhankelijk van de instellingen in de app duurt de behandeling 4, 7 of 10 seconden

Compact

Het Heat it smart treatment device is klein en handig. Hierdoor is het apparaatje gemakkelijk mee te nemen naar elke locatie. Naast dat het apparaat in je zak past kan het ook bevestigd worden aan je sleutelbos. Zo ben je ieder moment voorbereid om de jeuk en pijn tegen te gaan. 

Koppelen aan smartphone

Het apparaat is te gebruiken door het eenvoudig te koppelen aan jouw smartphone. Via de app kan je handmatig je persoonlijke behoeftes toevoegen zodat je een behandeling hebt die past bij jouw gevoeligheid. Het smart treatment device is te gebruiken door heel het gezin inclusief kinderen vanaf 4 jaar (onder ouderlijk toezicht). Vanaf 12 jaar is het mogelijk het warmte device zelfstandig te gebruiken. 

Daarnaast heeft het apparaat geen afzonderlijke batterij nodig. Door de koppeling aan jouw smartphone kan je gemakkelijk gebruik maken van het Heat it smart device. Het Heat it smart treatment device Lightning is geschikt voor de iPhone en het Heat it smart treatment device USB-C is geschikt voor Android.