iPhone 11 Pro cases & hoesjes

Val op met een unieke case voor je iPhone 11 Pro

Op zoek naar een iPhone 11 Pro hoesje? Bescherm je nieuwe smartphone tegen valschade, krassen en vuil, met een van onze stijlvolle GSM hoesjes. Dit geeft jouw iPhone tegelijkertijd een persoonlijk tintje in een mooi design. Bekijk ons assortiment en vind de case die bij je past. Ben je op zoek naar een leren iPhone 11 Pro hoesje? Dan is Mujjo wellicht het merk wat bij je past. Bent u op zoek naar een sterkere oplossing? Dan raden wij cases aan van het merk Griffin of UAG. Het aanbod is echter nog groter dan dat. Het iPhone 11 Pro scherm is vrij gevoelig en aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit, is het verstandig een case te gebruiken van kwaliteit. 

Aanbieding
Mous Contour Leather iPhone 11 Pro rood

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

7 artikel(en)

Bescherm je iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro hoesjes van kwaliteit

Een complete iPhone 11 Pro bevat ook een prachtige hoes met een verscheidenheid aan functies. SB Supply biedt voldoende mogelijkheden in verschillende kleuren, merken en functies. Van standaardkleuren zoals bruin, zwart en grijs tot unieke kleuren zoals olijfgroen en babyblauw, je vindt ze in ons uitgebreide assortiment.

Populaire merken

Op zoek naar een hoesje van hoogwaardig leer? Kies dan voor populaire merken als Mujjo of Mous. Misschien ben je op zoek naar een case die je bijna 100% zekerheid geeft dat je iPhone 11 Pro nooit zal breken. Kies dan voor merken als Griffin of Casecentive, gecertificeerd en zorgvuldig getest als topbeschermhoes zelfs onder extreme omstandigheden.