Waterdichte hoesjes iPhone 5(S) / SE

Meer dan bescherming alleen

Hier vind je alle waterdichte iPhone 5 hoesjes van SB Supply. Deze waterdichte hoesjes zijn volledig water, stof en vuil dicht. Hiernaast bieden deze hoesjes hoge bescherming bij vallen of stoten. Deze waterdichte hoesjes worden bij verschillende merken geleverd met een koord waardoor je jouw iPhone 5 altijd om de pols kunt dragen, dit zal de kans op verlies verkleinen. Deze waterdichte hoesjes zijn speciaal gemaakt voor gebruik op het strand, onder water, tijdens de vakantie, in de bouw of tijdens de wintersport. Bekijk hier alle waterdichte telefoon hoesjes geschikt voor iPhone 5, iPhone 5S en de SE. Beschikbaar in verschillende merken en kleuren. SB Supply verkoopt alleen gecertificeerde hoesjes van bekende merken.
Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Waterdicht hoesje iPhone 5, iPhone 5S en de SE

Je wilt je iPhone natuurlijk altijd goed beschermen, ook in de sneeuw of in het water! Of heeft je iPhone tijdens het werk veel te verduren? Gebruik dan een goede waterdicht hoesje voor je iPhone 5 / 5S, kies voor onze waterdichte iPhone 5 hoesjes. Wij verkopen onze waterdichte iPhone 5 hoesjes van bekende merken zoals LifeProof en Catalyst. Deze zijn officieel gecertificeerd en zijn dus betrouwbaar. Je kunt daarom vertrouwen op de kwaliteit van onze waterdichte iPhone 5 hoesjes.  

Gebruik deze onderwater hoesjes zakelijk, op vakantie of dagelijks

Deze iPhone 5(S)/SE waterdichte hoesjes beschermen jouw iPhone onder water en in verschillende omstandigheden. Zorg dus voor een waterdichte bescherming met een ultra strak design. Zo beschikken wij over verschillende soorten waterdichte hoesjes voor de iPhone 5: met doorzichtige achterkant en met of zonder schermprotectie. De waterdichtje iPhone 5 hoesjes beschermen jouw telefoon tegen vuil, zand, water en sneeuw. Daarnaast kan jouw iPhone 5 gerust tegen een stootje. 

Gemakkelijk onderwater filmpjes of foto’s maken

Met een iPhone 5 waterdicht hoesje kun je foto's maken onder water. Houd wel rekening met het volgende: 

  • Het beeldscherm reageert niet goed op jouw vingertoppen door de waterdruk. Foto's maak je dus het beste met de geluidsknoppen aan de zijkant van je iPhone.
  • Daarnaast is het belangrijk dat het waterdichte iPhone 5 hoesje dicht blijft onder water en dat je nadat je het water uitkomt, niet direct je iPhone uit het hoesje haalt, doordat het hoesje zelf nog nat kan zijn en (afhankelijk van het water) zout kan zijn.
  • Hetzelfde is van toepassing wanneer je je iPhone in de sneeuw gebruikt en het hoesje in aanraking is geweest met sneeuw.

Ons advies haal je iPhone overdag niet uit het hoesje, maar doe dit 's avonds, zo heb je ook geen last van condens en loop je geen risico.