Waterdicht hoesje iPhone 6 en 6S

Bescherming en uitstraling in 1

Het complete overzicht van waterdichte iPhone 6(S) hoesjes bij SB Supply. Deze waterproof hoesjes zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op het strand, onderwater, tijdens de vakantie, in de bouw of tijdens de wintersport. De hoesjes zijn volledig waterdicht en bieden een hoge bescherming. Daarnaast worden er verschillende cases zoals die van Catalyst geleverd met een koord waardoor je je iPhone niet kunt verliezen.
Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Waterdicht iPhone 6(S) hoesjes van verschillende merken

Je wilt je iPhone natuurlijk altijd goed beschermen, ook in de sneeuw of in het water! Of heeft je iPhone tijdens het werk veel te verduren? Gebruik dan een goede waterproof hoesje voor je iPhone 6 en 6S zoals onze waterdichte iPhone 6 hoesjes. Wij verkopen alleen waterdichte hoesjes van bekende merken zoals LifeProof en Catalyst. De waterdichte iPhone 6 hoesjes zijn officieel gecertificeerd en zijn dus betrouwbaar. Je wilt natuurlijk geen defecte iPhone!

Voor alledaags, op vakantie of zakelijk gebruik

De iPhone 6 waterdichte hoesjes zorgen dus voor een bescherming in het water maar doen geen afbreuk aan je smartphone. We bieden verschillende soorten waterdichte hoesjesaan: met doorzichtige achterkant en met of zonder schermprotectie. Onze waterdichte iPhone 6 hoesjes beschermen je telefoon tegen vuil, zand, water en sneeuw. Daarnaast kun je iPhone gewoon laten vallen. 

Maak foto's onder water

Met een iPhone 6 waterdicht hoesje kun je foto's maken onderwater. Houd wel rekening met het volgende: 

  • Het beeldscherm reageert niet goed op jouw vingertoppen door de waterdruk. Foto's maak je dus het beste met de geluidsknoppen aan de zijkant van je iPhone.
  • Daarnaast is het belangrijk dat het waterdichte iPhone 6 hoesje dicht blijft onder water en dat je nadat je het water uitkomt, niet direct je iPhone uit het hoesje haalt, doordat het hoesje zelf nog nat kan zijn en (afhankelijk van het water) zout kan zijn.
  • Hetzelfde is van toepassing wanneer je je iPhone in de sneeuw gebruikt en het hoesje in aanraking is geweest met sneeuw.

Ons advies haal je iPhone overdag niet uit het hoesje, maar doe dit 's avonds, zo heb je ook geen last van condens en loop je geen risico.