Waterdicht hoesje iPhone 6 en 6S

Het complete overzicht van waterdichte iPhone 6(S) hoesjes bij SB Supply. Deze waterproof cases zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op het strand, onderwater, tijdens de vakantie, in de bouw of tijdens de wintersport. De hoesjes zijn volledig waterdicht en bieden een hoge bescherming. Daarnaast worden er verschillende cases zoals die van Catalyst geleverd met een koord waardoor je je iPhone niet kunt verliezen.
Sale
Celly Universal Waterproof Case Splash

Normale prijs: € 16,10

Aanbieding prijs € 12,99

Sale
LifeProof Fre iPhone 6(S) Banzai blauw

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 67,99

Sale
Lifeproof Fre iPhone 6(S) Grind grijs

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 67,99

Sale
Lifeproof Nüüd iPhone 6S Cliff Dive

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 48,99

Sale
Lifeproof Nüüd iPhone 6S Campfire

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 54,99

Sale
Lifeproof Nüüd iPhone 6(S) Undertow

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 49,99

Sale
Lifeproof Fre iPhone 6(S) Sunset

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 55,99

Sale
Lifeproof Nüüd iPhone 6 Avalanche

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 54,99

Sale
Lifeproof Fre iPhone 6 Pumped paars

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 52,99

Sale
Lifeproof Nuud iPhone 6S black

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 69,99

14 artikel(en)

Waterdichte iPhone 6(S) cases van verschillende merken

Je wilt je iPhone natuurlijk altijd goed beschermen, ook in de sneeuw of in het water! Of heeft je iPhone tijdens het werk veel te verduren? Gebruik dan een goede waterproof case voor je iPhone 6 en 6S. Wij verkopen alleen waterproof cases van bekende merken zoals LifeProof en Catalyst. Deze zijn officieel gecertificeerd en zijn dus betrouwbaar. U wilt natuurlijk geen defecte iPhone!

Voor alledaags, op vakantie of zakelijk gebruik

De iPhone 6 waterproof cases zorgen dus voor een waterdichte bescherming maar doen geen afbreuk aan je smartphone. We hebben verschillende soorten waterproof hoesjes: met doorzichtige achterkant en met of zonder schermprotectie. Onze waterproof cases beschermen je iPhone tegen vuil, zand, water en sneeuw. Daarnaast kun je iPhone gewoon laten vallen. 

Maak foto's onderwater

Met een iPhone 6 waterdicht hoesje kun je foto's maken onderwater. Houd wel rekening dat het scherm door de waterdruk niet goed reageert op je vingertoppen. Foto's maak je dus het beste met de geluidsknoppen aan de zijkant van je iPhone. Daarnaast is het belangrijk dat de case dicht blijft onderwater en dat je nadat je het water uitkomt, niet direct je iPhone uit de case haalt, doordat de case zelf nog nat kan zijn en (afhankelijk van het water) zout kan zijn. Hetzelfde is van toepassing wanneer je je iPhone in de sneeuw gebruikt en de case in aanraking is geweest met sneeuw. Ons advies haal je iPhone op een dag niet uit je case, maar doe dit 's avonds, zo heb je ook geen last van condens en loop je geen risico.