Griffin Survivor iPhone X / XS Cases

Onze cases van topkwaliteit die je zekerheid geven

De Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes zijn geschikt voor alle weertypes en de hoesjes bevatten een maximum drop-protection. Door het siliconen schokabsorberende model waardoor jouw telefoon onbeschadigd blijft, zelfs na een val van 3 meter op beton. iPhone X / XS is tevens bestand tegen water, sneeuw, zand en modder. Het design van de Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes beschermt naar behoren zoals je gewend bent van de Griffin kwaliteitsstandaard. De Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
Sale
Griffin Survivor Extreme iPhone X / XS zwart/grijs

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 39,99

25 artikel(en)

Griffin Survivor iPhone X / XS cases

De Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes staan bekend om de kwaliteit en vastbestendigheid tegen extreme omstandigheden. En met het mooie simpele design van de Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes kun je altijd stijlvol de deur uit.

Geschikt voor alledaags zakelijk en privé gebruik

De Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes komen altijd van pas, tijdens zakelijke en prive aangelegenheden. Tijdens jouw dagelijkse activiteiten zorgt de Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het lopen van beschadiging van jouw apparaat.

Eenvoudige installatie

De Griffin Survivor iPhone X / XS hoesjes maken gebruik van een design dat het luchtgat tussen het touchscreen en de schermwacht weghaalt. De achterkant wordt dicht gemaakt met een klik, zodat je weet dat het goed is geïnstalleerd.

Schermbeveiliging met hoge helderheid

De schermbeveiliging van Extreme beschermt jouw iPhone's Multi-Touch display van vlekken en krassen. En het is volledig compatibel met je touchscreen

Kenmerken

  • 3-meter drop protection op beton
  • Polycarbonaat schokabsorberend siliconen frame 
  • Verwijdert lucht tussen touchscreen en schermafscherming
  • Verzegelde poorten houden zand, stof en regen tegen
  • Ingebouwd anti-scratch scherm beschermt touchscreen 
  • Verwijderbare heavy-duty clip draagbaar aan jouw riem of tas