iPhone X / XS Quad Lock

Alles voor je iPhone X / XS

Bij het mountainbiken heb je jouw twee handen aan het stuur hard nodig. Om de twee minuten de iPhone X / XS uit je jaszak vissen om de navigatie te bekijken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig. Met de Quad Lock behoren dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed tot de verleden tijd. Bevestig het systeem aan je fiets, auto of arm en houd beide handen vrij. De Quad Lock is zo ontworpen dat je de telefoon te allen tijde kan blijven bedienen terwijl hij in de houder zit. De bedenkers ontwierpen het product vanuit een eigen frustratie. Het speciale systeem van Quad Lock zorgt ervoor dat jouw telefoon altijd stevig vast zit en met geen mogelijkheid uit de hoes kan vallen. Inmiddels is Quad Lock een gevestigde naam in de wielerindustrie. Must-have gadget!
1 artikel(en)

De must-have gadget tijdens het wielrennen

Ben jij een recreatieve sporter? Of een fanatieke wielrenner? Het maakt niks uit, de iPhone X / XS quadlock is de must-have gadget voor tijdens het wielrennen. Bij het mountainbiken heb je jouw twee handen aan het stuur hard nodig. Om de twee minuten de iPhone X / XS uit je jaszak vissen om de navigatie te bekijken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig. Met de Quad Lock behoren dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed tot de verleden tijd en dat is wel zo veilig. Bevestig het systeem aan je fiets, auto of arm en houd beide handen vrij.

Ontwerp van Quad Lock

Deze nieuwe sport armband brengt gemak en veiligheid samen met sporten. Maak je geen zorgen meer om je telefoon bij een rondje hardlopen. Je hoeft nu nooit meer gesprekken of belangrijke informatie te missen tijdens het sporten.De Quad Lock is zo ontworpen dat je de telefoon te allen tijde kan blijven bedienen terwijl hij in de houder zit. De bedenkers ontwierpen het product vanuit een eigen frustratie. Het speciale systeem van Quad Lock zorgt ervoor dat jouw telefoon altijd stevig vast zit en met geen mogelijkheid uit de hoes kan vallen. Inmiddels is Quad Lock een gevestigde naam in de wielerindustrie. 

De Quad Lock armband is gemaakt van comfortable Nylon Lycra materiaal, en deze is verstelbaar voor kleine en grote armen. Dit maakt de sportarmband geschikt voor iedere gebruiker. Het Quad Lock hoesje beschermt jouw iPhone X / XS telefoon met behulp van de meest geavanceerde techniek en is daarnaast veelzijdig en multifunctioneel.

  • Het hoesje is compatibel met alle Quad Lock producten, zoals de fietsen houder of het camera statief. 
  • Gemaakt van stevig polycarbonaat en een schok-absorberende buitenlaag.
  • Het gestroomlijnde profiel maakt je telefoon zeer prettig in gebruik en uiterlijk.

Maak nu gebruik van alle functies die Quad Lock te bieden heeft! 

Voor al jouw vragen of persoonlijk advies, kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Zie onze footer onder het kopje klantenservice. 

De beste accessoires voor jouw iPhone X / XS

iPhone X / XS - Elke dag bij

Je iPhone is compact en veelzijdig en begeleidt je in het dagelijkse leven - maar door bijpassende accessoires is er nog veel meer uit te halen. Hier vind je een klein overzicht van onze aanbevelingen.

Goed beschermd op stap

We weten hoe belangrijk het is om je iPhone goed te beschermen. Daarom bieden wij jou verschillende producten aan om je smartphone te beveiligen. Maak je nooit meer zorgen over krassen of andere beschadigingen op je scherm door jouw apparaat te voorzien van zowel een beschermhoes als een screenprotector. We hebben cases van verschillende hoogwaardige merken en in verschillende kleuren en modellen - sportief, elegant of eenvoudig.

Haal meer uit je iPhone X / XS

Zelfs in onze vrije tijd is onze iPhone een constante metgezel - een goede reden om een ​​mobiele batterij te kopen. En aangezien muziek altijd fijn is, hebben we op deze pagina ook een verzameling aan koptelefoons en luidsprekers. En de sportievelingen worden zeker blij van onze categorie "Gadgets".