Draadloze Oplaadstations

Draadloos opladen kan heel makkelijk! Met deze producten kun je de iPhone X / XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8/8 Plus en Samsung Galaxy S5 - S10 draadloos opladen. Ofwel alle apparaten met Qi-technologie. Deze technologie wordt ook wel inductief laden genoemd. Zodra u uw Qi-apparaat op deze laadstations plaatst, begint het laadproces. Veel van deze draadloze opladers hebben LED's die het laadniveau aangeven. Leg je smartphone op het station en je Qi-lader doet de rest!

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Satechi Wireless Charging Pad zilver

Normale prijs: € 34,99

Aanbieding prijs € 29,99

14 artikel(en)

Draadloos opladen met de Qi-laders van SB Supply!

Wie kent het niet? De laadkabel breekt, en doet het ineens niet meer. Je hebt inmiddels al een vermogen aan nieuwe kabels geïnvesteerd. Een laadstation lost dit probleem op. Of het nu op kantoor is of aan het nachtkastje - deze handige stations passen in iedere ruimte. Er zijn diverse stations in verschillende kleuren en maten, uw smartphone opladen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoe werkt Qi-technologie eigenlijk?

Bij Qi-draadloos opladen fungeert het laadstation als een zender. Ieder Qi-apparaat een bijbehorende ontvanger en de energie wordt vervolgens inductief verzonden tussen twee spoelen. Dit omvat ook het uitwisselen van data die worden gebruikt om het proces te reguleren en te optimaliseren. Een apparaat wordt dus alleen opgeladen als het zich direct op het laadstation bevindt. Als het apparaat volledig is opgeladen, wordt het proces onderbroken.

Qi-Laden vs. kabel

Bijna elk Qi-compatibel apparaat, wordt ook geleverd met een oplader die is aangesloten via USB (-C). Waarom zou je deze niet gebruiken?

Geen slijtage: het Qi-vermogen slijt niet. Dat kun je niet zeggen bij het opladen met kabels of bij het gebruik van stopcontacten. Met de laadstations kunt u uw smartphones zonder problemen jarenlang opladen.

Standaardisatie: Qi is Qi en blijft Qi. Ongeacht de fabrikant van uw Qi-apparaat, zul je je smartphone altijd met een Qi-compatibele lader kunnen opladen.

Nieuwe technologie hoeft niet duur te zijn! Wij geloven dat investeren in een Qi-laadstation, in merken als Satechi en Spigen, op langer termijn in je voordeel werkt.

Extra tip: combineer uw Qi-laadstation met Mophie's Qi-compatibele juice packs voor extra laadvermogen onderweg!