Satechi

satechi

Limitless, timeless and evolving

Volgens Satechi moet technologie onbeperkt, tijdloos en voor altijd evoluerend zijn om te voldoen aan jouw moderne levensstijl. Satechi maakt prachtig ontworpen accessoires voor exclusief gebruik voor de Apple laptops. Satechi is zelf ook een grote Mac fan en kent hierdoor de Mac-gebruiker door en door. Nieuwe accessoires die door Satechi ontwikkeld worden, personaliseren, beschermen en verbeteren je ervaring met Apple producten. Van charging docks tot draadloze koptelefoons, elke gadget beloofd kwaliteit en een strak design. Wil je een product van Satechi kopen? Bekijk snel ons assortiment van Satechi! 

Populair: Satechi 7-Port USB Charging Station Dock | Satechi Apple Watch Stand | Satechi Bluetooth Media Button

Aanbieding
Satechi Type-C USB Passthrough HDMI Hub V2 grijs

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Satechi 75W Dual Type-C PD Travel Charger grijs

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 71,99

Aanbieding
Satechi Aluminium Monitor Stand Hub iMac grijs

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Item 1 tot 32 van 204

Over Satechi

Satechi was een van de eerste merken voor consumentenelektronica die USB-C-producten heeft ontworpen en is sindsdien een leider binnen de industrie geworden. Tegenwoordig produceert en levert Satechi strakke accessoires aan mensen over de hele wereld. Satechi biedt nu bekroonde USB-C hubs en -adapters, evenals een verscheidenheid aan oplaadaccessoires, computerrandapparatuur en slimme producten voor thuis.

Onze Satechi producten

Satechi USB-C hubs

Dankzij de Satechi USB-C hubs kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen en synchroniseren via de USB-poorten. De Satechi adapters beschikken over de meest essentiële aansluitingen. Gebruik de Ethernet poort voor een razendsnelle internetverbinding of deel jouw beeldscherm via de 4K HDMI aansluiting. Zo bekijk je nog makkelijker jouw zelf gemonteerde vakantievideo's. Dankzij 3 USB-A poorten heb je de mogelijkheid om allerlei randapparatuur met jouw laptop te verbinden. Denk aan een bekabelde muis, printer of extern toetsenbord. Met de geïntergreerde Micro-SD gleuf kun je eenvoudig bestanden overzetten of jouw laptop voorzien van extra geheugen.

Tip van SB Supply: Controleer goed welke apparaten je wilt aansluiten en welke aansluitingen je daarbij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste hub kiest.

Satechi Bluetooth Media Button

Gebruik de Satechi Media button om door jouw nummers te switchen in de auto en op de fiets. Deze Media Button is gemakkelijk te bevestigen met de meegeleverde accessoires op jouw autostuur of fietsstuur. 

Satechi Wireless Chargers

Dankzij de draadloze opladers van Satechi hoef je je geen zorgen meer te maken over loshangende kabels tijdens het opladen. Je legt jouw smartphone simpelweg op het oplaadstation en het snelladen begint. 

Satechi Apple watch stand

Gebruik de Satechi watch stand om jouw Apple Smartwatch uit te stallen. Jouw Apple Watch wordt op deze manier verhoogd en ligt zo op een schuine hoek. Dit maakt het makkelijker om op je horloge te kijken vanuit bed. De stand werk met behulp van de magnetische Apple Watch oplaadkabel. 

Satechi bestellen bij SB Supply

Bij SB Supply vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten USB-C hubs, adapters en stands. Bestel je jouw nieuwe Satechi hub voor 22:00? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Niet helemaal zeker welk soort hub alle aansluitingen heeft die je nodig hebt? Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie of advies.