Tablet vloerstandaarden

De tablet vloerstandaard die aan uw wensen voldoet!

Een brede collectie tablet vloerstandaarden geschikt voor iPad en/of Galaxy Tab. Wij voeren verschillende merken iPad vloerstandaarden / tablet zuilen, in verschillende kleuren en materialen zoals roestvrijstaal. Daarnaast voeren wij ook universele vloerstandaards voor tablets die o.a. geschikt voor Asus tablets. Wij hebben tablet stands in de maten 7-8 inch (iPad Mini) en 9-10 inch (iPad / Galaxy Tab) en 12 inch voor iPad Pro. Een tablet voerstandaard is een prachtige manier van presenteren en verkopen. Bovendien hebben wij verschillende accessoires waarmee u nog meer uit uw tablet vloerstandaard haalt. Gebruik de filteropties voor het vinden van de juiste tablet standaard (selecteer het apparaat onder "Geschikt voor:").

20 artikel(en)

Vloerstandaarden iPad of Galaxy Tab

Een vloerstandaard is de perfectie oplossing om de tablet zakelijk in te zetten. Het maakt niet uit of u een iPad of Galaxy Tab heeft, wij hebben vloer staanders voor elke iPad en Galaxy Tab. SB Supply heeft een grote collectie tablet floor stands beschikbaar uit voorraad. Snelle levering en grote keuze dus.

Vloerstandaard iPad beurs

Een iPad vloerstandaard is een perfecte toevoeging op een beurs. De vloerstandaard is compatible met verschillende tablets zoals een iPad, iPad Pro, iPad Mini of Galaxy Tab. Daarnaast ondersteunt SB Supply ook minder bekende tablet soorten zoals een ASUS of Lenovo tablet. Wij snappen dat de tablet moet worden beveiligd. Al onze stands kunnen worden uitgerust met een slot zodat de tablet niet kan worden gestolen. Daarnaast zijn de tablet vloerstandaarden erg stabiel. De iPad standaard kan ook in een winkel worden gebruikt om producten te presenteren. De gebruikers van de iPad kunnen het apparaat volledig gebruiken als het apparaat in de standaard zit maar ze kunnen de iPad niet uit de standaard halen.

Verschillende modellen

Het design van de tablet vloerstandaard combineert gemak, eenvoud, betrouwbaarheid en functionaliteit. Onze tablet standaarden zijn gekeurd en zijn alleen van duurzame metalen materialen gemaakt. Hierdoor is de tablet veilig opgesloten. De standaarden zijn gebaseerd op het VESA 200 of VESA 400 mount patroon (patroon 50 - 100 - 200 en 400 mm). De opstelling is dus te modulairen. Geen zorgen over kabels, deze zijn namelijk in de buis weg te werken.

Verschillende kleuren iPad zuilen

De Securo vloerstandaard voor iPad en Galaxy Tab bestaat uit een metalen vloerplaat die loodrecht staat op een buis die vervolgens een cassette met de tablet erin hooghoudt. Er zijn verschillende kleuren leverbaar: zwart, wit, grijs en RVS (geborsteld roestvast staal). De vloerstandaard weegt ongeveer 10 kg en de standaardhoogte is 105 cm.