Tablethouders en -standaarden

Tablets worden vaak gezien als alledaagse hulpmiddelen. Terwijl we ze steeds meer zien in het zakelijke veld om informatie professioneler te presenteren. Of het nu op beurzen, onderwijsinstellingen of restaurants is. iPads, Galaxy Tabs of andere tablets vertegenwoordigen een van de modernste informatiedragers. Tabletstandaards of houders zorgen ervoor dat jij alles uit jou tablet haalt. Bij SB Supply hebben we een grote selectie tablethouders van topmerken, waaronder Tablet Stands en Maclocks. Onze tablethouders blinken uit door hun tijdloze ontwerp en enorme functionaliteit. 

Maar welke tablethouder is geschikt voor jou? Een vloerstandaard, of liever een muurbevestiging of een tafelstandaard? Hier vind je een overzicht van onze verschillende modellen, hun ontwerp en toepassing, evenals geschikte accessoires.

De volgende functies zijn van toepassing op al onze tablethouders:

  • Gemaakt van hoogwaardig staal, metaal of aluminium
  • Display kan in staand- en liggend formaat worden gebruikt
  • Kabels kunnen door de voet (de basis) of buis worden geleid
  • Bevestiging van de tablet in een cassette, die zijdelings wordt ingebracht
  • Diefstalbeveiliging met pushlock-vergrendeling
  • Ventilatiesysteem om oververhitting te voorkomen
  • Optimaal gebruik van Wifi / WLAN
  • Home-knop en camera toegankelijk, optioneel te bedekken
  • Verkrijgbaar in zwart, wit en grijs / roestvrij staal

We bieden bijpassende tabletstandaards voor verschillende apparaten en maten. Weten met welke tablets onze beugels compatibel zijn? Je vindt het onder extra informatie op de betreffende productpagina. 

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten tabletstandaards: vloerstandaards, muurbeugels en tafelstandaards.


Tablet vloerstandaard

Deze zijn met name geschikt voor beurzen, tentoonstellingen of in winkels, om geïnteresseerde partijen en klanten informatie te tonen.

Onze tablet-vloerstands hebben een hoogte van 103-113 cm, zodat gebruikers gemakkelijk teksten kunnen lezen terwijl ze bij het scherm staan. De tablet-vloerstandaarden zijn uitgerust met een stevige basis en wegen ongeveer 10 kg, dit zorgt voor een veilige stand. Daarnaast is de tablet beschermd tegen schokken. De laadkabel van de tablet of andere kabels kunnen door de basis van al deze tablethouders worden geleid. De kabels komen dan uit de onderkant van de standaard en kunnen vervolgens naar wens worden gelegd. Elke vloerstandaard wordt geleverd met knoppen die aan de onderkant van de standaard kunnen worden bevestigd, waardoor een optimale houvast en eenvoudige installatie van de kabel wordt verzekerd.

Bekijk hier onze meest populaire modellen: vloerstandaards voor tablet Securo | Tablet vloerstandaards van Fino


Tablet muurbevestiging

Je wilt je tablet op een plank, aan de muur of zelfs aan het plafond monteren? We maken het mogelijk met onze tablet-muurhouders.

Vanwege het korte middengedeelte zijn deze tablethouders met name geschikt voor kantoren, merchandise-presentaties, maar ook voor thuisgebruik. De muurbeugels moeten worden geschroefd en krijgen zo een optimale grip. Daarnaast kun je een duwslot en een kantelunit gebruiken om zorgeloos gebruik te garanderen.

Hier vind je ons assortiment tabletbeugels.

De meeste muurbeugels voor tablets kunnen ook als tafelstandaard worden gebruikt en zijn bevestigd met schroeven. Het gewicht van deze beugels is ongeveer 3 kg.


Tafelstandaard voor tablet

Of het nu op het werk is, thuis aan het bureau of in de keuken voor het weergeven van kookrecepten, Tablets maken het dagelijks leven vaak gemakkelijker voor ons en worden optimaal toegankelijk dankzij een geschikte houder. Naast de tafelsteunen, die met schroeven moeten worden bevestigd, bieden we ook beugels aan die alleen worden vastgezet met een standaard. Tablet-tafelstandaards zijn ideaal voor thuisgebruik, op kantoor en in het onderwijs.

Hier vind je ons assortiment tablet tafelstandaards.

accessoires

PushLock sloten

Het Pushlock-slot is alleen compatibel met tabletstandaards. Met de RVS-vergrendeling van de tablet-pushlock kun je je tablethouder eenvoudig vergrendelen en zo tegen diefstal beschermen. De houder hoeft niet elke keer te worden vastgeschroefd, zodat het slot de tablet gemakkelijk kan verwijderen en inbrengen.

Kantelbare unit

Voor de meeste vloerstatieven, muurhouders en tafelstandaards kan een kanteleenheid als accessoire worden gekozen. Hiermee kun je zelf bepalen welke kantelhoek jij het gunstigst vindt. Zo kan de tablet in een perfecte positie worden geplaatst, zodat gebruikers de informatie optimaal kunnen lezen.

Kabels

We bieden geschikte kabels voor je iPad en Samsung Galaxy Tab, die met een lengte van drie meter door de basis van de tabletstandaard kunnen worden geleid en vervolgens op een stopcontact kunnen worden aangesloten.

- Dockconnector naar USB-kabel: compatibel met Apple iPad 1, 2 en 3

- Lightning-naar-USB-kabel: compatibel met alle nieuwere iPad-generaties (behalve Apple iPad 1,2,3)

- Haakse Micro USB-kabel: compatibel met alle Samsung Galaxy Tablets

We bieden ook veel meer andere kabels voor verschillende apparaten in onze online winkel.

Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice, onze experts helpen je graag!