Accessoires

Haal het beste uit jouw smartphone of tablet met onze accessoires. Laat je inspireren door innovatieve technologie en een aantrekkelijk ontwerp. Suggesties: Bluelounge-, iHealth- of Withings-producten. Handige gadgets geschikt voor ieders behoefte, ontdek nieuwe snufjes met gebruik van deze gadgets op je smartphone waar je geen weet van had.

Met behulp van onze fitness-trackers en gezondheidsproducten kun je jouw gezondheid actief in balans houden via je iPhone of Android. De fietscadens en outdoor-uitrusting stoomt jouw iPad, iPhone of Samsung klaar voor elk avontuur. Tabletstandaarden, hoesjes, audio-gadgets, power banks en kabeloplossingen maken het gebruik van jouw apparaat in het dagelijks leven aangenamer en eleganter!

Vind hier de gadget die je zoekt!

Gadgets

SB Supply is de expert in accessoires voor jou smartphone of tablet, van kleine gadgets die het dagelijkse leven net iets vergemakkelijken zoals hoesjes tot interactieve spelletjes voor kinderen (Osmo). De peilers functionaliteit, stijlvol ontwerp en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we natuurlijk terugkomen in de gadgets.

Earwear

Ontdek accessoires met verbluffende geluidservaring, voor thuis of onderweg. Op zoek naar een klassieke koptelefoon (BeoPlay) of juist moderne EarPods, bij SB Supply voeren wij bekende merken omdat we geloven in topkwaliteit. Daarnaast kun je kiezen uit een groot aanbod luidsprekers. De combinatie van een compact formaat en een strak ontwerp garanderen verbluffende geluidservaring.

Powerbanks

Niks zo vervelend als een lege batterij onderweg. Zorg altijd voor een volle telefoon met de powerbanks van SB Supply. Met de powerbanks van Mophie kan je zelfs overal jouw mobiel draadloos opladen! Neem een kijkje in ons assortiment en kies voor een energieboost.

Gezondheid en sport

Kies voor een gezonde levensstijl waar sport natuurlijk een belangrijk onderdeel van is. SB Supply levert innovatieve en praktische sport gadgets specifiek bedoeld voor hardlopen  en wielrennen. Je wil natuurlijk verantwoordelijk sporten en tegelijkertijd inzicht krijgen in je trainingsvermogen, dat kan bijvoorbeeld met de Stryd Footpod Powermeter. Krijg inzicht in je performances, je hartslag of bloeddruk tijdens het sporten. Jij beslist welke gadget voor jou werkt. Of je nu een beginnend of ervaren hardloper bent - onze gadgets helpen je om maximale prestaties te leveren. Focus op de training en vertrouw op jezelf, laat de gadgets hun werk doen. De outdoor gadgets dragen bij aan de veiligheid- en bescherming van de gebruiker. Tot deze collectie behoren bijvoorbeeld de waterdichte hoesjes  en handige gadgets die je smartphone aan de fiets bevestigen (QuadLock). Beugels en riemen vast, gooi de remmen los!

Creatieve opslagruimte

Natuurlijk bieden wij een breed scala aan stijlvolle laptoptassen aan in ons assortiment. Maak een keuze uit een strak, sportief of innovatief design. Welke past bij jou?

Nog aan het twijfelen over de keuze van jouw gadget? We adviseren je graag, neem contact met ons op via de chat of bel ons op.