POS oplossingen horeca en winkels

Professionele oplossingen voor jouw werkomgeving

Werk je in de horeca of heb je een eigen bedrijf of winkel? Dan weet je hoe fijn het is als de processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Smartphone en tablets bieden veel mogelijkheden en maken het mogelijk om klanten beter, sneller en eenvoudiger te bedienen. Wij bieden verschillende oplossingen voor tablets en telefoons waarmee je jouw bedrijf digitaal kunt beheren en uitbreiden. Bekijk hieronder ons assortiment! Neem voor een oplossing op maat contact op met ons team van experts!

De beste accessoires voor jouw tablet en smartphone

Gebruik jij tablets en smartphones als onderdeel van je werk? Contact met klanten onderhouden, online bestellingen plaatsen of een tablet als kassasystem gebruiken. Wij presenteren onze oplossingen om jouw dagelijkse leven gemakkelijker te maken en deze moderne technologieën nog effectiever te gebruiken!

Schokbestendige hoesjes

Als je in de horeca met tablets werkt, is het van essentieel belang om de apparaten te voorzien van schokbestendige, beschermende hoesjes met handvat. Deze cases beschermen jouw iPad of Samsung Galaxy Tab dankzij het robuuste ontwerp tegen vallen en schokken. De handgreep aan de achterkant biedt een comfortabele en veilige grip op jouw apparaat. Als je de voorkeur geeft aan het kleinere en handigere formaat van een smartphone, kun je terecht bij onze schokbestendige hoesjes voor de smartphone!

Tabletstands en -houders

Tabletstands zijn het ideale accessoire op een beurs, in een restaurant, bar of op een hotelkamer. Tablethouders zijn multifunctioneel en zorgen ervoor dat jouw klanten tevreden zijn. De tablets kunnen comfortabel gebruikt worden om ​​bepaalde informatie te vinden, diensten te gebruiken, een bestelling te plaatsen en de bestelling te betalen. Afhankelijk van jouw werkomgeving is het belangrijk om een ​​oplossing te kiezen die is aangepast aan jouw behoeften. Als je niet weet welke tabletstandaard het beste is voor jouw bedrijf, kun je terecht bij onze blog 'De ideale tabletstandaard'