Griffin ondersteunt onderwijsinstellingen

In een leeromgeving waarin de technologie integraal is, levert Griffin Survivor Cases aan scholen voor een optimale bescherming en klas accessoires die studenten nodig hebben om te slagen.

Ontwikkel een unieke leerstijl

Griffin is uitermate geschikt voor scholen die leerlingen de mogelijkheid wil bieden om een unieke leerstijl te ontwikkelen. Het gebruik van iPad apparaten wordt eenvoudiger door het gebruik van Griffin en helpt studenten en docenten om hun leerdoelen na te streven. 

 

Devices voor scholengemeenschappen

Griffin Survivor Case

De aanschaf van een iPad is redelijk duur en het laatste wat je wilt is dat het apparaat direct beschadigt. In dit geval is de Survivor Case een handige oplossing. De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. Daarnaast blijft het gebruiksgemak van de iPad gewaarborgd doordat de poorten en knoppen toegankelijk blijven en de Case een 360 graden houder heeft. 

 

Griffin Multidock 

Voor scholen is de Griffin Multidock een ideale docking station om meedere apparaten op te laden, op te bergen en te synchroniseren. Een sleutelslot zorgt ervoor dat de apparaten beschermt worden tegen diefstal. De Multidock biedt voldoende oplagruimte waardoor zelfs de Survivor Case in de Multidock past. De Multidock biedt ruimte voor 10 tablets. In één oogopslag kun je de oplaadstatus van de apparaten zien, waardoor je niet hoeft te zoeken naar een apparaat die volledig opgeladen is. Door een ingebouwde kabel management hoef je maar slechts één netsnoer aan te sluiten. 

Resultaten

Het risico op beschadiging is op scholen redelijk groot. De apparaten worden veel in gebruik genomen en er wordt niet altijd zorgvuldig mee om gegaan. De Griffin Survivor Cases biedt de apparaten optimale bescherming waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er krassen of barsten op het apparaat komen. De Multidock optimaliseert het oplaadproces en zorgt dat de apparaten goed opgeborgen zijn. 


Conclusie

Met de producten van Griffin krijgen studenten de kans op een een unieke leerervaring. Scholen zijn naar mijn mening gebaat bij een goede combinatie van onderwijs en technologie en Griffin ondersteunt dit proces. Scholen combineren de bibliotheek en technologie van Griffin waardoor er voor studenten een uniforme leerervaring wordt gecreërt. 

 

 

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe