MacBook Pro krijgt een boost met nieuwe laptopstandaard Kickflip

Kickflip geeft MacBook gebruikers een lift wanneer ze het nodig hebben

Bluelounge presenteert met trots een nieuwe laptopstandaard voor de MacBook Pro: Kickflip. Dit is een stand die de laptop in een ergonomische hoek plaatst, waardoor u makkelijker en comfortabeler kunt werken. Nu te koop bij SB Supply.


De Bluelounge Kickflip blijft bevestigd aan de onderkant van de laptop met behulp van speciaal ontwikkelde zelfklevende gel. Hierdoor blijft de Kickflip goed bevestigd aan uw MacBook Pro. Daarnaast kunt u de Kickflip eenvoudig verwijderen en opnieuw gebruiken. De gel plakstrook hoeft u simpelweg alleen maar schoon te maken met water en zeep, zodat u hem vervolgens opnieuw kunt aanbrengen.
 


"Als je werkt vanuit een verhoogde positie, zul je niet in staat zijn om weer vlak te werken", zegt Dominic Symons, Creative Director en oprichter van Bluelounge. "Het lijkt onnatuurlijk - en terwijl we leven in onze laptops - is het logisch dat we het zo comfortabel en natuurlijk mogelijk willen houden".


Opmerkelijk dun en ontzettend handig, Kickflip voegt geen bulk toe aan je MacBook Pro. Kickflip integreert naadloos en verstrekt een lift wanneer u die nodig hebt, maar blijft ongelofelijk onopvallend wanneer u hem niet gebruikt. De Kickflip is verkrijgbaar in twee maten: 13 inch en 15 inch. Binnenkort verkrijgbaar bij SB Supply.


Over Bluelounge

Bluelounge ontwerpt, produceert en distribueert eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen. Zo is er een constante drang om zelfs de meest gewone artikelen om te zetten in esthetische objecten. Bluelounge staat bekend om haar innovatieve en strakke producten, waaronder de nieuwe Kickflip.

Reacties

Voeg reactie toe