Withings introduceert Withings Aura, het slimme slaapsysteem | Nu te koop


Withings Aura is nu verkrijgbaar, klik hier.
Withings Aura is een nieuw ontworpen appcessoire dat uw slaap bestudeert en positief beïnvloedt. Withings heeft de Aura tijdens de CES 2014 in Las Vegas gelanceerd en hiermee ook meteen grote prijzen gewonnen. U plaatst de Aura bij uw bed waarna het apparaat uw slaapomgeving nauwlettend in de gaten houdt en hierop anticipeert. De Aura zal hierop reageren met verschillende licht- en geluidprogramma's.


Dankzij een draadloze aansluiting met de app kunt u uw slaapcycli visualiseren, begrijpen waarom u wakker wordt en kunt u nachten met elkaar vergelijken. Vanuit de palm van uw hand hebt u controle over uw persoonlijk ontwaak- en inslaapprogramma's.


Een zachte en discrete sensor kunt u onder uw matras leggen om uw persoonlijke slaappatroon en -cycli te volgen (lichaamsbewegingen, ademhalingscycli, hartslag).

De meerkleurige LED dimlichttechniek maakt optimaal gebruik van een aangetoond verband tussen lichtgolflengten, en de secretie van melatonine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de slaap-ontwaak cyclus.

Vanaf nu is de Withings Aura te koop bij SB Supply.

Het licht en geluid programma van Withings Aura is ontworpen om het begin van de slaap te bevorderen. Daarnaast wordt u 's morgens wakker gemaakt met een betere ervaring.


De Withings Aura
 maakt optimaal gebruik van een bewezen wetenschappelijke correlatie tussen de golflengtes van het licht en de secretie van melatonine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de slaap-waak cyclus. De Wake Up programma's van de Aura gebruiken een smalle blauwe stralen uit het lichtspectrum - met Melatonine-remmende golflengten die uw alertheid verhogen. De Withings Aura biedt een smart wake-up functie om ervoor te zorgen dat u ontspannen uit uw slaap komt - begin uw dag een stuk beter!

Reacties

Voeg reactie toe