iPad Pro 12,9" cases

Bescherm uw iPad Pro in stijl

Na het aanschaffen van de nieuwste iPad Pro wilt u natuurlijk dat die in zijn nieuwe staat blijft. Met ons rijkgevulde assortiment aan iPad Pro cases moet u er wel in slagen om in stijl uw iPad te beschermen tegen stoten, vuil en zelfs water, doormiddel van onze unieke merken zoals Griffin, Catalyst, Twelve South en nog meer. 

Onze beste iPad Pro 12.9" bescherming

De nieuwe iPad Pro 12.9 inch brengt een heleboel verbeteringen met zich mee, het maken van de perfecte foto en het bewerken ervan kan nu nog specifieker met behulp van de Apple Pencil, de batterij van de iPad Pro gaat wel tot 10 uur mee, hij is voorzien van een A9X chip en een M9 coprocessor verder heeft de iPad Pro 12.9 inch in alle vier de hoeken een hifi-luidspreker geïntegreerd het maakt dus niet uit hoe u uw iPad Plaatst u heeft altijd het beste geluid. 

Het is zeer belangrijk voor uw iPad Pro 12.9 inch dat die een goede bescherming heeft. Bijvoorbeeld tegen vuil, krassen en natuurlijk valschade. De functie bescherming voor uw iPad Pro is niet het enige wat een beschermhoes doet, hij geeft uw iPad Pro ook meer grip en buiten dat alles maakt u zo van uw iPad Pro 12.9 inch een prachtig accessoire. Bij SB Supply maken we alleen gebruik van de beste merken zoals Urban Armor Gear, Griffin, Piel Frama en nog meer.  

De beste iPad Pro 12.9" cases

Voor het gebruikersgemak van u hebben we allerlei soorten cases: met een toetsenbord wat handig kan zijn voor tijdens het werken of misschien school, all-terain cases die uw iPad Pro zo goed beschermt dat hij aan de Amerikaanse en Britse militaire normen voor bescherming en duurzaamheid voldoet.