Twelve South

Waan je even terug in de tijd met deze authentieke Twelve South BookBook hoesjes, het hoesje in de vorm van een klassiek boek. Compleet met lederen boek design, BookBook is de kenmerkende case die wordt aangeboden door Twelve South. Je ziet het verschil bijna niet tussen de encyclopedie in jouw boekenkast en het BookBook hoesje. Ultra-dun en licht, BookBook beschermt alle zijden van de device.  De case is afsluitbaar met de dubbele ritssluiting. Jouw device blijft stevig vast zitten in de houder met elastieken band. Neem snel een kijkje op onderstaande SB Supply pagina voor alle Twelve South accessoires. 

Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XS Max cognac

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 67,00

Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 67,00

Aanbieding
Twelve South Curve stand Macbook wit

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 54,00

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 104

Twelve South BookBook hoesjes en Twelve South accessoires

Twelve South kent de Mac-gebruiker door en door. Nieuwe accessoires die door Twelve South ontwikkeld worden, personaliseren, beschermen en verbeteren jouw ervaringen met Apple producten. Meer informatie over alle Twelve South producten kun je hier vinden. 

Het Twelve South BookBook hoesje.. net echt!

Het bekendste product van Twelve South is natuurlijk de BookBook cases. De Twelve South BookBook case is gemaakt van echt leder en gaat jaren mee door zijn uitstekende kwaliteit. De BookBook hoesjes lijkt precies op een echt boek, met authentiek ontwerp. Zo valt jouw iPad of MacBook niet meer op tussen jouw boekenkast.

Overige Twelve South accessoires

De overige accessoires van Twelve South zijn stuk voor stuk kwalitatief goede producten. Zo beschikken wij over stands voor:

  • De iPad
  • Oplaadhouders voor de Apple watch
  • MacBook standaarden van Twelve South.