Twelve South

Twelve South heeft een groot aanbod aan accessoires van Iphone hoesjes tot aan Latop standaarden. De leren Iphone en Ipad hoesjes hebben een klassieke uitstraling. In de Iphone hoesjes kan je ook alle pastjes kwijt die jij nodig hebt en het beschermt de voor- en achterzijde van je telefoon. Twelve South heeft ook stabiele houders voor je laptop, koptelefoon en AirPods. Neem snel een kijkje op onderstaande SB Supply pagina voor alle Twelve South accessoires!

Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 44,99

Aanbieding
Twelve South Airfly Pro

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 59,99

Aanbieding
Twelve South Curve stand Macbook wit

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 54,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Twelve South AirFly SE

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 47,99

Item 1 tot 32 van 111

Twelve South BookBook hoesjes en Twelve South accessoires

Twelve South kent de Mac-gebruiker door en door. Nieuwe accessoires die door Twelve South ontwikkeld worden, personaliseren, beschermen en verbeteren jouw ervaringen met Apple producten. Meer informatie over alle Twelve South producten kun je hier vinden. 

Het Twelve South BookBook hoesje.. net echt!

Het bekendste product van Twelve South is natuurlijk de BookBook cases. De Twelve South BookBook case is gemaakt van echt leer en gaat jaren mee door zijn uitstekende kwaliteit. De BookBook hoesjes lijken precies op een echt boek, met authentiek ontwerp. Zo valt jouw iPad of MacBook niet meer op tussen jouw boekenkast.

Overige Twelve South accessoires

De overige accessoires van Twelve South zijn stuk voor stuk kwalitatief goede producten. Zo beschikken wij over stands voor:

  • De iPad
  • Oplaadhouders voor de Apple watch
  • MacBook standaarden van Twelve South.