Griffin Survivor iPhone 6(s) Plus

Maakt je iPhone sterker

Voorkom beschadigingen aan uw iPhone 6 Plus met Griffin Survivor Hardcase. Wilt voorkomen om beschadigingen aan uw iPhone 6(S) Plus op te lopen? Dan zijn deze Griffin Survivor iPhone 6 plus hoesjes de perfecte keuze voor u. Deze hoes van kan letterlijk een oorlog overleven door zijn extreem stevige bescherming. Deze Griffin Survivor iPhone 6(S) Plus hoes voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger. Zo zijn deze hoesjes duurzaamheid en bieden ze de beste bescherming in de extreemste situaties. De Griffin All-Terrain iPhone 6(S) plus case beschermt uw iPhone 6 Plus tegen vallen, stoten, vuil en (spat)water. Door de extra dikke hoeken geeft deze extreme buitenlaag van de Griffin Survivor een extreme bescherming in het geval uw iPhone 6 Plus valt of ergens tegenaan stoot.
Aanbieding
Aanbieding
5 artikel(en)

Nooit meer een nieuw scherm met een Griffin Survivor iPhone 6 plus hoes

De Griffin Survivor hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Deze cases voor de iPhone 6 Plus kunnen zelf de oorlog overleven. Deze hoesjes zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Ook al laat u uw apparaat vallen, het maakt niet uit zolang u de Griffin Survivor hoes gebruikt.

Een ingebouwde screenprotector voor optimale bescherming

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 6(S) Plus beschermd. De multi touch, het meest kwetsbare deel van een iPhone, zal ook beschermd worden door de ingebouwde screenprotector. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. Met de Griffin Survivor hardcases kunt u ook u uw Touch ID blijven gebruiken.

Een stevige Survivor riemclip en standaard

De Heavy Duty clip kan gemakkelijk aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPhone 6(S) Plus in een handomdraai aan uw riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPhone op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip is ook te gebruiken als standaard om de iPhone neer te kunnen zetten.

Voor alledaags en zakelijk gebruik

Griffin Survivor iPhone 6(S) Plus hardcase is een uitstekende case voor alledaags gebruik. Ook al gooit u uw iPhone 6(S) Plus op de grond of van een heuvel, uw iPhone zal onbeschadigd zijn. Deze valbestendige cases van Griffin worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. De iPhone wordt door de All-Terrain valbestendig gemaakt en kan zo ook tegen een plens water en zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber. Door het sterke materiaal van de Griffin Survivor case kunt u uw iPhone gebruiken in de meeste omstandigheden