Griffin hoesjes voor de iPhone 7 / 8

Onderscheid jezelf met een unieke iPhone 7 / 8 / SE (2020/2022) hoesje

Bescherm uw iPhone 7 / 8 optimaal met de hoesjes van Griffin. Wij beschikken over modellen zoals de All-Terrain hardcase, Reveal hardcase en Summit case. iPhone 7 / 8 Griffin hoesje kopen? Wij helpen u graag veder.
1 artikel(en)

Valbestendige Griffin Survivor iPhone 7 / iPhone 8 hardcase

De Griffin Survivor hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Ze zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Ook al laat u uw apparaat vallen uit uw auto of uw broekzak, het maakt niet uit zolang u de Griffin Survivor case gebruikt. Dankzij deze Griffin Survivor weet u zeker dat hij niet stuk is. Iedereen weet namelijk dat het repareren van het scherm een dure grap kan zijn.

Bescherm uw volledige telefoon

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 7 / 8 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone: het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. Ook kunt u uw Touch ID blijven gebruiken.

Heavy Duty clip

De Heavy Duty clip kan aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPhone 7 snel en gemakkelijk aan uw riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPhone op elke stand gepositioneerd kan worden. U kunt de clip ook gebruiken als standaard, zo kunt makkelijk een filmpje of foto bekijken.

Gebruik de Griffin Survivor in iedere situatie

Griffin iPhone 7 hardcase is een ideale case voor alledaags. Ook al gooit u uw iPhone 7 op de grond, uw smartphone zal hier niets van voelen. Deze valbestendige Griffin hoesjes worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. Logisch ook, de iPhone wordt valbestendig en kan tegen een druppel water. De hardcases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber.