dbramante1928

Het merk DBramante1928 staat voor handgemaakte topkwaliteit lederen cases en tassen. Het ontwerp van DBramante1928 is een mix van Deens design en ambachtelijk vakmanschap uit India. Alle DBramante cases zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden ambachtelijk vervaardigd in India.

Het beste uit 2 werelden voor een tijdloos en elegant design. Daarnaast is DBramante een eerlijk merk en investeert een deel van haar omzet terug in het fabrieksdorp in India. Alle DBramante iPhone, iPad, Galaxy en MacBook cases en tassen zijn 100% echt lederen producten gemaakt van koe of buffel huiden en zijn met de hand door vakmensen gekozen om de consistentie van de lederen DBramante kwaliteit in elk product te garanderen. Het productieproces bestaat uit 28 stappen en begint met de selectie van de beste leersoorten. 
De productie begint met het inkopen van de beste materialen en het looien van de huiden. Dit wordt gevolgd door de voorbereiding van het leer om de juiste look en feel te krijgen. Tijdens het gehele productieproces zijn er controles om de kwaliteit van het leer te waarborgen.

DBramante1928 en SB Supply werken samen aan de verbetering van de levensstandaard in India en wij nemen verantwoordelijkheid voor de gemeenschap rondom de DBramante fabrieken door het aangaan van een nauwe samenwerking met LittleBigHelp. Met dit initiatief, nemen we een steeds actievere benadering in het helpen van de lokale wijk en medewerkers waar onze leren accessoires worden geproduceerd. LittleBigHelp werkt aan betere kansen voor kinderen die op de straat en in sloppenwijken van Kolkata leven. Ze werken aan fundamentele mensenrechten zoals onderwijs, medische zorg, onderdak en voedsel veilig - elke dag. We veranderen uw kleine hulp in een grote hulp voor mensen in nood

Item 1 tot 32 van 70