Welkom bij SB Supply Zakelijk

Zakelijk bestellen bij SB Supply

SB Supply is dé aanbieder in zakelijke dienstverlening op Apple en Samsung accessoires, gadgets en zakelijke toepassingen (zoals oplossingen voor scholen en restaurants). Waarin zit onze toegevoegde waarde voor jou? 

  • We geven no-nonsense advies
  • Zakelijk bestellen per email / telefoon tot 19:00 op werkdagen
  • Maken nieuwe technologieën toegankelijk voor iedereen
  • De grote voordelen van SB Supply Zakelijk zijn hierbij de snelheid en de prijs. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs. Dat is onze SB Supply visie en daar zijn we goed in!

Wacht niet langer en geniet van de voordelen van SB Supply Zakelijk!

SB Supply heeft het afgelopen jaar een brede, zakelijke klantenkring uit verschillende sectoren opgebouwd. Denk hierbij onder andere aan klinieken, bureaus, multinationals en dealers die onze producten verkopen. Een persoonlijke benadering in combinatie met onze dynamische kracht, legt een solide basis voor een prettige en langdurige samenwerking.

SB Supply Zakelijk account

Hoe werkt het? Wij maken voor jou een speciaal zakelijk account aan waarmee je kunt bestellen. Jouw account kan al binnen een dag gereed worden gemaakt! De volgende gegevens hebben we van jou nodig:

  • Jouw bedrijfsgegevens
  • KVK-gegevens
  • BTW-nummer

Email de bovenstaande informatie naar [email protected] met de vraag om een zakelijk account en dan gaan we voor jou aan de slag. Voor zakelijke orders, gelden onze zakelijke algemene voorwaarden: https://www.sbsupply.nl/algemene-voorwaarden-zakelijk

Voordelen SB Supply Zakelijk

✓ Een accountmanager regelt het voor jou

Koop jij vaak bij ons? Dan is één aanspreekpunt voor al jouw vragen wel zo handig. Neem contact met ons op voor meer informatie, [email protected]

✓ Op rekening kopen

Wanneer je meerdere orders bij SB Supply per jaar bestelt, is er de mogelijkheid om na goedkeuring op rekening te betalen.

✓ Korting bij bulkbestellingen

Vijf stuks of meer nodig? Door in te loggen op jouw zakelijke account krijg je meteen inzicht in jouw handelsprijzen!

✓ Dropshipping

Om jou als retailer, en jouw klant, nog beter van dienst te kunnen zijn, biedt SB Supply Zakelijk dropshipping. Producten kunnen naar andere adressen dan het standaard business adres of de standaard magazijnlocatie van de dealer worden gestuurd. De bestelling kan dus rechtstreeks naar de consument (eindgebruiker) verstuurd worden. SB Supply voert uit in opdracht van de dealer en treedt op als service partner. De dealer kan op zijn beurt voor de consument putten uit het totale assortiment van SB Supply. De zending wordt blanco verzonden zonder dat zichtbaar is dat SB Supply de afzender is.

✓ Zakelijk telefoonnummer

Als zakelijke klant kun je bellen naar: 013 7009790 in Nederland. Bel je vanuit België? Dan zijn we bereikbaar via 02/808.71.97. Geen extra kosten, want je betaalt het lokale tarief. We zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

Online een offerte aanvraag invullen

Snel een vrijblijvende offerte aanvraag doen, dit doet je via dit formulier: