Welkom bij SB Supply Zakelijk

SB Supply is dé aanbieder in zakelijke dienstverlening op Apple® gebied. Wij creëren een toegevoegde waarde voor klanten doordat we no-nonsense advies geven, gebruikers ondersteunen en nieuwe technologieën toegankelijk maken. De grote voordelen van SB Supply Zakelijk zijn hierbij de snelheid en de prijs. Daarom bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs. Dat is onze visie en daar zijn we goed in!

Wacht niet langer en geniet van de voordelen van SB Supply Zakelijk!

SB Supply heeft het afgelopen jaar een brede, zakelijke klantenkring uit verschillende sectoren opgebouwd. Denk hierbij onder andere aan dealers die onze producten verkopen, klinieken, bureaus en multinationals. Onze persoonlijke benadering in combinatie met onze dynamische kracht, legt een solide basis voor een prettige en langdurige samenwerking.

Het maakt niet uit hoe groot u bent, bij SB Supply Zakelijk bent u altijd welkom!

Hoe werkt het? Wij maken voor u een speciaal zakelijk account aan waarmee u kunt bestellen. Wij hebben de volgende gegevens hiervoor van u nodig: uw bedrijfsgegevens, kvk-gegevens en BTW-nummer. U kunt deze het gemakkelijkste mailen naar zakelijk@sbsupply.nl met de vraag om een zakelijk account. Uw account kan al binnen een dag gereed worden gemaakt!

Voordelen SB Supply Zakelijk

✓ Uw accountmanager regelt het voor u
Koopt u vaak bij ons? Dan is één aanspreekpunt voor al uw vragen wel zo handig. Neem contact met ons op voor meer informatie, zakelijk@sbsupply.nl

✓ Op rekening kopen
Wanneer u meerdere orders bij SB Supply per jaar bestelt, kunt u ook na goedkeuring op rekening betalen.

✓ Korting bij bulkbestellingen
Vijf stuks of meer nodig? Door in te loggen op uw zakelijke account ziet u uw handelsprijzen!

✓ Dropshipping
Om u als retailer, en uw klant nog beter van dienst te kunnen zijn, biedt SB Supply Zakelijk dropshipping. Producten kunnen naar andere adressen dan het standaard business adres of de standaard magazijnlocatie van de dealer worden gestuurd. De bestelling kan dus rechtstreeks naar de consument (eindgebruiker) vestuurd worden. SB Supply voert uit in opdracht van de dealer en treedt op als service partner. De dealer kan op zijn beurt voor de consument putten uit het totale assortiment van SB Supply. De zending wordt blanco verzonden zonder dat zichtbaar is dat SB Supply de afzender is.

✓ Zakelijk telefoonnummer
Als zakelijke klant kunt u bellen naar: 013 7009790 in Nederland 02/808.71.97 in Belgie. Geen extra kosten, want u betaalt het lokale tarief! We zijn zelfs op dit nummer bereikbaar van 9:00 tot 19:00 op werkdagen.

Overtuigd? Mail of bel ons direct!

Mail naar zakelijk@sbsupply.nl of bel met ons zakelijk nummer 013 7009790 of 02/808.71.97.