Whoosh

whoosh

Ben je al die vingerafdrukken op je scherm ook zo zat? Dan is WHOOSH! de perfecte oplossing. WHOOSH! is een toonaangevende fabrikant van speciale schoonmaakproducten in Noord-Amerika. Het bedrijf is de volgende generatie van schoonmaakmiddelen en garandeert hygiëne voor al je apparaten. Met de toevoeging van Whoosh! aan ons assortiment, biedt SB Supply de perfecte oplossing om je iPhone, MacBook, laptop of PC / desktop schoon te houden.

Ontdek WHOOSH!, het merk dat al je apparaten desinfecteert met een niet-giftige, alcoholvrije chemische oplossing die niet alleen veilig is voor jou, maar ook voor je smartphone, tablet of computer.

Wil je meer weten over WHOOSH? Lees dan onze blog!

Het best bewaarde geheim van Apple

Heb je je ooit afgevraagd wat voor product Apple gebruikt om hun schermen schoon te maken? Nou, het grote geheim is onthuld: WHOOSH! Al jaren lang gebruikt Apple de producten van Whoosh om hun schermen glanzend en vrij van vingerafdrukken te krijgen. De Whoosh Screen Shine is het enige schoonmaakmiddel dat goedgekeurd is bij alle Apple winkels wereldwijd. Dit komt door de speciale formule die je toestellen glanzend achterlaat. 

Formule

De producten van Whoosh laten geen schadelijke resten achter door de antistatische en streepvrije formulering. Alle producten zijn vrij van alcohol, ammoniak, kleurstoffen en geurstoffen. In combinatie met de Ultrazachte Premium Microvezeldoek worden jouw apparaten schoon en blinken ze als nieuw. Neem afscheid van stof, vuil, olie, smurrie en vingerafdrukken. 

Voor alle apparaten 

De producten van Whoosh zijn speciaal ontworpen voor het reinigen, polijsten en beschermen van het scherm van elke mobiele telefoon en elektronisch apparaat. Er zit niets in deze fles dat jouw schermen zal beschadigen of bekrassen. Met de Whoosh Screen Shine doekjes wordt het schoon krijgen van je scherm zelfs nog makkelijker.