Ranqer

De gaming chairs van Ranqer bieden optimaal comfort voor iedereen die veel achter het bureau of gamingconsole zit. Ranqer is geïnspireerd door de meest exclusieve stoelen ter wereld en combineert de nieuwste ergonomie met een voortreffelijk design voor een veeleisend persoon.

Aanbieding
Ranqer Aura gamestoel RGB / LED zwart

Normale prijs: € 239,99

Aanbieding prijs € 194,99

Aanbieding
Ranqer Halo gamestoel RGB / LED zwart

Normale prijs: € 244,99

Aanbieding prijs € 197,99

Aanbieding
Ranqer Carbon gamestoel zwart

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 145,00

10 artikel(en)

Welke gamestoel van Ranqer is geschikt voor mij?

Of je nu aan een bureau werkt of videogames speelt, jezelf comfortabel voelen is belangrijk. De keuze voor een gamestoel of een bureaustoel is niet eenvoudig, want er zijn zoveel modellen. Ranqer heeft alle benodigdheden en cruciale kenmerken van gamestoelen in al hun stoelen samengevat.

Of we nu urenlang achter een bureau zitten voor ons werk of voor het spelen van videogames, we zijn ons allemaal bewust van het belang van een goede houding. Dit betekent natuurlijk het kiezen van de juiste gamestoel of bureaustoel. Een stoel die moet worden gekozen op basis van jouw behoeften, enerzijds, maar ook volgens de aanbevelingen van ergonomen en gezondheidsspecialisten. Een goede bureaustoel moet niet alleen comfortabel zijn. Het moet aan bepaalde aanbevelingen voldoen en zich zoveel mogelijk aanpassen aan onze lichamen.

Kunnen Ranqer gamestoelen worden gebruikt als bureaustoelen?

Een gamestoel is simpel gezegd een bureaustoel met een uitstraling die is ontworpen voor liefhebbers van videogames. Het ziet er vaak uit als een autokuipstoel en is soms gekleed in glinsterende kleuren. Deze gamestoelen kunnen vaak worden bekritiseerd omdat ze meer aan hun uiterlijk denken dan aan hun comfort. De serie stoelen van Ranqer zijn allemaal ergonomische en veelzijdige modellen die zich richten op zowel geweldige ontwerpen als uitzonderlijk comfort.

Maken Ranqer gamestoelen een kraakgeluid?

Ranqer is een zeer onderscheidend merk als het gaat om gaming stoelen. Er zijn namelijk veel preventieve maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe gamestoel zo lang mogelijk meegaat. Dit omvat extra schuim, extra resistente gasliften, een metalen en duurzamer metalen frame en een algeheel goed ontworpen structuur. De materialen waaruit deze stoel bestaat, zijn ook van zeer goede kwaliteit en dragen bij aan een comfortabelere game-ervaring.

Kraakt of piept jouw gamestoel? Raadpleeg onze gids voor oplossingen: Mijn gamestoel piept, wat moet ik doen?

Gaming stoel met RGB-verlichting, Ranqer Aura VS Ranqer Halo?

Gamestoelen hebben een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst op de markt werden geïntroduceerd. Van geïntegreerde geluidssystemen tot verbeterde ergonomie, gamers kunnen nu genieten van een aantal ongelooflijke functies in hun gamestoelen. Ranqer heeft de afgelopen maanden besteed aan het ontwikkelen van hun gamestoelen met een mooie add-on, RGB-verlichting.

Deze functie ziet er niet alleen ronduit cool uit, maar voegt ook een geheel nieuwe laag van meeslepende beleving toe. Als je serieus bezig bent met gamen en je wilt dat jouw gameroom er op zijn best uitziet, dan zorgen RGB gamingstoelen ervoor dat je je meer dan ooit verbonden voelt met de game.

De beschikbare modellen zijn Ranqer Aura en Ranqer Halo. Beide gamestoelen zijn vrijwel hetzelfde als het gaat om ergonomie en comfort. Het enige verschil is dat Ranqer Aura een carbon-look heeft die de zwartheid van de stoel meeslepender en intenser maakt.