Aukey

AUKEY® combineert de nieuwste technologie met meer dan een decennium aan hardware-knowhow. Zo zijn zij in staat om robuuste en betrouwbare elektronische apparaten en accessoires voor mobiele technologie te ontwikkelen en te bouwen. AUKEY bestaat uit een team van technologieliefhebbers die werken met liefde voor detail en interesse in de hoogste kwaliteit. AUKEY introduceert regelmatig nieuwe gadgets, accessoires en toebehoren die zich constant aanpassen aan het digitale tijdperk!

Item 1 tot 32 van 47

Moderne accessoires met de nieuwste functies - van stroomvoorziening tot draadloos opladen

USB-C-oplader: Power Delivery

USB Power Delivery (PD) is een universele snellaadstandaard die wordt ondersteund door meerdere apparaten, van smartphones tot laptops. We hebben de unieke eigenschappen van de USB-PD besproken in de productbeschrijvingen van de PD-compatibele laders en in deze korte introductie. Het is een opwindende technologie, maar tot nu toe hadden de meeste PD-laders met meerdere poorten één groot nadeel.

Hoewel een PD-oplader indrukwekkend kan presteren, is de realiteit dat de stroom door alle poorten moet worden gedeeld, zelfs als er maar één wordt gebruikt. Een PD-oplader met twee poorten van 30 W (met een PD-poort en een USB-A-poort van 12 W) kan jouw apparaat bijvoorbeeld slechts opladen tot maximaal 18 W, wat betekent dat het volledige potentieel van de oplader wordt verspild. Een 30 W-oplader van dit type lijkt eigenlijk meer op twee volledig onafhankelijke opladers. De twee poorten kunnen hun uitgangen niet combineren en één apparaat opladen met 30W.

Dit is waar AUKEY Dynamic Detect in het spel komt. Dankzij een speciaal ontwikkelde chip kan de oplader het aantal gebruikte aansluitingen en het benodigde vermogen van de aangesloten apparaten bepalen. Als er maar één apparaat is aangesloten, kan de chip alle beschikbare stroom naar die individuele poort leiden, waardoor het potentieel van de oplader volledig wordt benut. Wanneer er meerdere apparaten zijn aangesloten, wordt het vermogen zo verdeeld dat optimaal opladen gegarandeerd is.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Autolader met USB-C-aansluiting

Tegenwoordig vertrouwen mensen meer dan ooit op smartphones en is het vrijwel niet meer uit onze levens te denken. Bij mensen die afhankelijk zijn van hun geliefde smartphone kunnen problemen ontstaan als de batterij plotseling leeg raakt. Een volledig opgeladen batterij kan daarom erg belangrijk zijn, vooral wanneer je de smartphone als navigatieapparaat gebruikt of de zekerheid wilt hebben dat je in geval van nood altijd iemand telefonisch kan bereiken. Om deze reden heeft Aukey zijn autoladers het leven in geroepen. Ze zijn zo compact en klein mogelijk gemaakt zodat ze ideaal zijn voor onderweg. 

Qi-compatibel draadloos opladen

In de afgelopen jaren is de Qi-oplaadfunctie bijna de norm geworden. Steeds meer smartphones en andere gadgets, zoals AirPods, zijn uitgerust met deze functie. Je hoeft alleen maar jouw apparaten op het laadstation te plaatsen en je kunt beginnen met opladen zonder kabels. Dit kan natuurlijk ook met de Aukey draadloze opladers. Alle AUKEY draadloze opladers maken gebruik van magnetische inductie, wat momenteel de enige manier is om moderne smartphones draadloos op te laden.

Magnetische inductie bestaat uit het creëren van een elektrisch veld tussen spoelen, die zich zowel in de oplader als in het op te laden apparaat bevinden. Het belangrijkste voordeel van deze techniek is de hoeveelheid over te dragen vermogen. De huidige versie van de Qi-standaard voor magnetische inductie ondersteunt draadloos opladen tot 15 W (meerdere keren sneller dan traditioneel opladen via USB) en dit zal in de toekomst zeker toenemen. Samsung zal naar verwachting in de nabije toekomst 20W draadloze laders introduceren en een aantal bedrijven promoot nu al de 40W- en 30W-normen. Magnetische inductie kan theoretisch duizenden watt aan, dus als het gaat om laadsnelheid, is de limiet nog lang niet bereikt.

Deze technologie heeft ook het voordeel dat ze al goed wordt overgenomen door fabrikanten en door steeds meer apparaten wordt ondersteund. Anderen overtuigen om een ​​bepaalde technologie over te nemen is vaak het belangrijkste obstakel voor het succes ervan. Bijna alle grote fabrikanten van elektronische apparaten zijn een groot voorstander van de Qi-standaard en iedereen kan dit type draadloos opladen tegen lage kosten in hun apparaat opnemen.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Aukey draadloos oplaadstation

Draadloze hoofdtelefoons - het alternatief voor AirPods

Iedereen kent AirPods tegenwoordig. Maar voor velen lijken zowel de prijs als de vorm van de koptelefoon misschien ontmoedigend. Iedereen die niet overweg kon met de oortjes die bij zijn iPhones werd geleverd, zou zeker terughoudend zijn om AirPods te gebruiken. Ook in dit geval heeft Aukey een praktische oplossing ontwikkeld en 2 verschillende draadloze koptelefoons ontworpen. Je vindt zeker een geschikt alternatief en precies de juiste koptelefoon voor jouw behoeften!

Draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukkingsfunctie

Met de True Wireless Noise Cancelling Bluetooth In-Ear heeft Aukey alles gecombineerd wat je maar wilt in een koptelefoon! Van een klein, compact formaat tot een Bluetooth verbinding en ruisonderdrukking. Deze in-ears hebben het allemaal! Ontdek nu de Aukey True Wireless Noise Cancelling Bluetooth oordopjes zwart!

Als alternatief biedt Aukey ook de Aukey True Wireless Bluetooth oordopjes aan, een nog compactere en iets eenvoudigere versie voor iedereen die gewoon van goede kwaliteit wil genieten van zijn muziek of telefoongesprekken.