De beste adapters en gadgets voor jouw device! ✅

Steeds meer laptops en tablets hebben de nieuwe USB-C aansluiting. Dit biedt vele voordelen, maar een USB-C aansluiting betekent ook dat alle oude apparaten en gadgets die geen USB-C aansluiting hebben niet meer zonder een adapter gebruikt kunnen worden. Om je te helpen begrijpen hoe je bijvoorbeeld een extern beeldscherm op je MacBooks / iMacs kunt aansluiten, hebben we dit blogbericht gemaakt om je op weg te helpen! Van HDMI tot USB-C adapters en zelfs gadgets die je helpen het meeste uit jouw laptop te halen, je vindt hier alles. Lees verder voor meer informatie.

Gebruik twee monitoren om je productiviteit te verhogen 

In veel kantoren is het al de norm: het gebruik van 2 monitoren. Het gebruik van 2 monitoren heeft verschillende voordelen en kan onder andere jouw productiviteit verhogen. Je kan hieronder lezen over de andere voordelen van het gebruik van 2 beeldschermen. 

Voordelen van het gebruik van 2 monitoren 

Grotere weergave = meer werkoppervlak 

Dit lijkt misschien heel duidelijk, maar het is een belangrijke factor. Want met 2 beeldschermen heb je natuurlijk meer werkruimte, die je zonder problemen kan gebruiken. Natuurlijk kan je meerdere programma's tegelijk naast elkaar op één display gebruiken, maar voor meer organisatie en betere beveiliging is het beter om een apart scherm beschikbaar te hebben. Met een extra scherm kan je de programma's zoals gewoonlijk in de volledig scherm-modus gebruiken en heb je dus een beter overzicht.

SB Supply Tip: Videoconferencing wordt nog eenvoudiger met een extra display! Gebruik het scherm met je webcam om de conferentie te bekijken, of het nu via Skype, Zoom, Google Hangout of een ander platform is en het andere scherm om een presentatie, notities of iets anders te bekijken! Investeer in een webcam met hoge kwaliteit.

Meer comfort op het werk - bescherm je rug  

Helaas weten we het allemaal: je zit urenlang voor je laptop, of het nu voor je werk, universiteit of zelfs vrije tijd is en pas als je de volgende keer echt uitrekt, besef je in welke slechte positie je zat! Een tweede monitor kan ook helpen bij dit probleem, vooral als je voornamelijk met een laptop werkt. Vaak zit je een beetje voorovergebogen voor de laptop en als de laptop een klein display heeft, wordt je houding nog slechter. Met een tweede (of derde) scherm heb je een groter gebied om bestanden te bekijken zonder dat je in een gebogen positie hoeft te zitten. Denk aan je gezondheid! 

SB Supply Tip: Zorg ervoor dat jouw bureau, bureaustoel, toetsenbord, display en alles wat je nodig hebt om te werken op de juiste hoogte is! Een comfortabele en hoogwaardige stoel is ook aan te bevelen. Onze aanbeveling zijn gamestoelen, deze zijn ontworpen om een goede houding en een hoog comfort te bieden, zelfs als je urenlang zit. 

Kan ik mijn MacBook / iMac combineren met een beeldscherm van een ander merk? 

Ja, dat is geen probleem! Hoewel sommige Apple producten je niet toelaten om ze te combineren, is het in dit geval absoluut geen probleem. Hier is slechts één factor van belang: de juiste adapter. Om de juiste adapter te vinden, moet je rekening houden met twee dingen, namelijk de twee aansluitingen. 

Welke adapter moet ik aansluiten op een externe monitor? 

Om je laptop aan te sluiten op een externe monitor heb je een HDMI-poort nodig. Helaas wordt dit niet bij elke laptop meegeleverd, dus je zal misschien een adapter nodig hebben. Welke je nodig hebt hangt af van je laptop. De nieuwste MacBooks zijn uitgerust met USB-C. Om verbinding te maken met een externe adapter heb je een USB-C adapter nodig. Oudere modellen zijn uitgerust met een Thunderbolt Mini DisplayPort, dus je hebt een Mini DisplayPort naar HDMI-adapter nodig voor deze apparaten. 

USB-C naar HDMI-adapter 

In ons assortiment vind je diverse adapters die je in staat stellen deze verbinding te maken. Deze hebben allemaal hetzelfde doel: ze maken het mogelijk om een USB-C-apparaat, zoals een nieuwe MacBook, aan te sluiten op een HDMI-poort. De individuele adapters verschillen echter in hun aanvullende kenmerken, die je vindt in de respectievelijke productbeschrijvingen.

Ontdek al onze USB-C adapters.

Onze aanbeveling:

Apple USB-C Digitale AV Multipoort Adapter wit

Met deze adapter kan je drie individuele verbindingen maken. 1 aansluiting met een USB-C-poort, 1 met USB-A en 1 met HDMI. Perfect als je niet alleen een extern beeldscherm wilt aansluiten, maar ook andere apparaten. Ontdek de adapter.

De snelst mogelijke internetverbinding - met Ethernet 

Je wilt niet langer op jouw WLAN vertrouwen? Dan moet je een ethernetverbinding overwegen. Sluit je apparaat rechtstreeks aan met de Ethernet-kabel om een stabiele, veilige en snelle internetverbinding tot stand te brengen. Vooral in je thuiskantoor, waar je niet op de gebruikelijke kantoorsnelheid kan werken, is het de moeite waard om met Ethernet te werken!

Voordelen van een Ethernetverbinding

Men kan zich afvragen of een Ethernetverbinding thuis wel nodig is. Maar het is vooral thuis de moeite waard, want Ethernet zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding, zelfs op plaatsen waar het internet af en toe uitvalt. Het voorkomt ook aanvallen van hackers die over onbeschermde WLAN-verbindingen kunnen plaatsvinden, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

Ontdek onze USB-C naar Ethernet adapter.

Sluit een MacBook / iMac aan met 2 externe beeldschermen

Wil je nog 2 extra beeldschermen aan je MacBook of iMac toevoegen? Dat is geen probleem, want ook daar biedt SB Supply een oplossing voor. Met de Dual HDMI adapters heb je de mogelijkheid om 2 externe monitoren aan te sluiten op je laptop of computer! Praktischer kan het niet!

Haal meer uit je laptop - zonder een externe monitor

Natuurlijk is het niet nodig om de laptop uit te breiden met een externe monitor. Alleen al het gebruik van een laptop heeft natuurlijk zijn voordelen. Om het werk met de laptop te optimaliseren, bieden wij enkele praktische accessoires aan.

Laptopstandaard 

Wij raden iedereen die veel tijd op zijn of haar laptop doorbrengt aan om te investeren in een laptopstand. Hiermee kan je je houding verbeteren en toch gemakkelijk werken. Het is ook perfect om de laptop te combineren met een externe muis of toetsenbord.

In ons assortiment vind je verschillende laptophouders, geschikt voor jouw model! Kijk eens naar de laptophouders en vind de juiste voor je thuiskantoor, bureau op kantoor of thuis!

Extern toetsenbord

Het feit dat elke laptop is uitgerust met een toetsenbord is natuurlijk erg praktisch. Dit betekent echter niet dat je alleen op dit toetsenbord hoeft te vertrouwen. Mis je bijvoorbeeld het numerieke toetsenbord of heb je liever een iets groter toetsenbord? Dan kan je investeren in een extern toetsenbord. Ontdek onze toetsenborden. Wees je ervan bewust dat niet alle toetsenborden de typische Nederlandse QWERTY-standaard hebben. 

Onze aanbeveling: Voor degenen die geen volledig toetsenbord nodig hebben, maar het numerieke toetsenbord missen, is een numeriek toetsenbord bijzonder geschikt. Deze zijn beschikbaar in de volgende MacBook kleuren: space grey - zilver - goud

Adapter 

Zelfs als je geen adapter nodig hebt om verbinding te maken met een extern scherm, kunnen adapters zeer nuttig zijn. Wij raden iedereen aan die een laptop heeft met een USB-C aansluiting alleen maar om deze uit te rusten met USB-C adapters. Ontdek al onze USB-C adapters.

Haal het meeste uit je thuiskantoor

Vooral in het thuiskantoor kan het moeilijk zijn om net zo optimaal te werken als op kantoor. Om je te helpen deze overgang gemakkelijker te maken, hebben we een blogbericht gemaakt om je te helpen de juiste accessoires en gadgets voor jouw thuiskantoor te vinden. Lees onze blogpost.

Heb je nog vragen of suggesties? Wij helpen je graag! Wij staan tot jouw beschikking van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdag tot 17.00 uur per telefoon, e-mail en live chat! 

Geplaatst in Algemeen door Noël van Domburg

Reacties

Voeg reactie toe