Maak jouw toestel compleet met Griffin

Griffin heeft een groot assortiment voor al jouw apparaten en digitale media. Griffin staat bekend om de Survivor Extreme Duty cases. Deze cases zijn op militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger getest.

De beste bescherming voor iPhone, iPad en Samsung

Met de Heavy Duty Cases van Griffin kan jouw iPhone, iPad of Samsung smartphone alles aan! Door het gebruiken van de case blijft jouw apparaat onbeschadigd door welke val dan ook. Daarnaast beschermen deze hoesjes jouw telefoon tegen regen, zand en stof. Niet alleen cases worden ontworpen door Griffin - ook kabels, laadstations, standaarden en sportarmbanden!

De Griffin Universal Charge Cart

Met de Griffin Universal Charge Cart kun je gemakkelijk tot 32 apparaten tegelijk opladen. Je kunt met jouw eigen kabel jouw apparaat opladen in de Griffin Charge Cart. De cart heeft één stopcontact nodig om al jou apparaten op te laden, zo kom je niet in ruimtegebrek. De nieuwe Griffin Universal Charge Cart is de meest compacte en flexibele manier om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden, op te bergen en te synchroniseren. Dat maakt de Griffin Charge Cart het ideale docking station voor bijvoorbeeld bedrijven, zorginstellingen en scholen.

Comfortabel werken met een Griffin standaard

Naast het produceren van cases maakt Griffin ook voor de Survivor cases standaarden. Deze standaarden zijn zonder de Survivor cases niet te gebruiken. Door het gebruik maken van een standaard maakt het werken op jouw iPad gemakkelijker met een tekst opstellen of wanneer je een film kijkt.

Voor de Macbook heeft Griffin ook een Elevator stand. De Elevator stand is afgewerkt met transparant kunststof onderdelen en heeft een hoogte van 12 centimeter. De Elevator stand voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsnormen, zo kun je de gehele dag met plezier werken op jouw laptop zonder nekklachten.

Griffin accessoires

Griffin heeft verschillende kabels voor jouw apparaat. Ben je lang onderweg voor een afspraak? En jouw apparaat is bijna leeg, geen zorgen! En zelfs voor jouw iPad in de auto heeft Griffin een oplossing. Plaats jouw iPad in de hoofdsteun en maak van jouw iPad een ideaal multimedia systeem voor in de auto, ook ideaal voor het kijken van video's.

Ben je benieuwd welke accessoires bij jouw apparaat passen? Kijk hier voor alle Griffin producten.  

Geplaatst in Algemeen door Dessy Engels

Reacties

Voeg reactie toe