Jouw apparaat onbezorgd meenemen met Lifeproof

Met de Lifeproof cases kun je jouw telefoon zonder problemen meenemen. Of je nou gaat skieën, naar het strand gaat of in de bouw werkt. De Lifeproof cases houden water, vuil, stof en sneew buiten jouw telefoon. De Lifeproof heeft twee varianten: de Lifeproof Fre en Lifeproof Nüüd.

Lifeproof Fre

De Lifeproof Fré case is een beschermde case dat gemaakt is van een stevige plasticsoort met een ingebouwde screenprotector. Het scherm van jouw smartphone wordt volledig beschermt tegen krassen en stoten. De Fre case heeft de Amerikaanse militaire norm voor bescherming tegen vallen en schokken. Dit betekent dat de Fre case tegen een valpartij van maximum 2 meter kan en jouw telefoon gedurende uur tegen een waterdiepte tot 2 meter kan beschermen.

De ingang van jouw oplader wordt volledig beschermt door het klepje die je gemakkelijk open en dicht kan doen. De ingang van de koptelefoon wordt beschermd door een dopje die je open en dicht kan draaien. Voor de koptelefoon wordt er een speciaal kabeltje meegeleverd zodat de ingang waterdicht blijft wanneer je muziek luistert. De Fré case heeft een voor- en achterkant die je aan elkaar moet klikken.

Klik hier voor de Fre Case voor: Samsung Galaxy S8 | Samsung Galaxy S8 Plus | iPhone X / XS

Lifeproof Nüüd

De Lifeproof Nüüd case zorgt ervoor dat de design van jouw telefoon niet verborgen is. De case heeft een doorzichtige achterkant en heeft geen ingebouwde screenprotector waardoor je gebruik kunt blijven maken van de TouchID. Zowel de Fre case als de Nuud case heeft een Amerikaanse militiare norm. De case is ontworpen met militaire specificaties (IP-68). Door het slanke ontwerp van de Nüüd case, kun je gemakkelijk bij de knoppen en bij jouw camera. De Nüüd case is geschikt voor elk avontuur zonder jouw telefoon te beschadigen.

Klik hier voor de Nüüd Case voor: iPad Mini 1 / 2 / 3 | iPad Air 1 | iPhone 6 Plus

 

Nieuwsgierig naar alle Lifeproof producten? Kijk hier voor ons assortiment van Lifeproof.

 

Geplaatst in Algemeen door Dessy Engels

Reacties

Voeg reactie toe