Hoe jij je het best kunt voorbereiden voor het nieuwe schooljaar

Tips voor het creëren van de perfecte inrichting voor thuis leren

Sommige kinderen houden van thuis leren en andere zijn snel afgeleid. Iedereen kan echter baat hebben bij een speciale leerruimte thuis. Gelukkig kun je met het juiste plan een thuisomgeving creëren waarin kinderen hun huiswerk kunnen maken terwijl ze plezier hebben.

Het is mogelijk om een dergelijke ruimte te creëren vanuit de toegewezen kamer, en deze dan bevorderlijk te maken voor verkenning, concentratie en verbeelding. Onze SB Supply site is een geweldige plek om het juiste bureau, stoel, en educatieve spellen te vinden!

Hier zijn enkele tips om uw leerruimte thuis comfortabel en productief te maken!

1. Maak een werkruimte

Sta open voor het ontwerp van de leerruimte thuis. Je hebt een vlakke ondergrond, goede verlichting, comfortabele zitplaatsen en opbergruimte nodig.

Als je een groot huis hebt, kun je een hele kamer wijden aan werkplek, maar in een klein huis of appartement kan de ruimte zelfs een kantoor in de eetkamer of de keuken zijn.

Dit is het ideale bureau voor je kind om op te zitten en op de juiste hoogte! 

Wij bieden ook deze bureau's aan 

2. Maak het comfortabel

Kinderen hebben comfortabele stoelen nodig als je wilt dat ze lange tijd geconcentreerd aan hun huiswerk kunnen zitten. Kies dus een comfortabele stoel en bureau die je kinderen niet onrustig maken of hun ruggengraat pijn doen.

Dit is de perfecte bureaustoel om je kind comfortabel en productief te houden! 

Wij hebben een groot assortiment gamestoelen, kijk hier voor meer modellen.

3. Gebruik de technologie

Laten we eerlijk zijn, technologie speelt een grote rol in ieders leven, en kan jouw kind ook helpen met huiswerk. Het stelt je in staat productiever te worden, efficiënter te werken en beter met anderen te communiceren.

Bij SB Supply bieden we interactieve iPad games die niet alleen leuk zijn voor je kinderen, maar ook leerzaam!

Hier is een voorbeeld!

Natuurlijk hebben we een breed scala aan interactieve spelletjes, kijk hier voor meer!

4. Denk aan de esthetiek

De esthetiek van de leerruimte thuis is essentieel omdat kinderen een aangename en aantrekkelijke omgeving nodig hebben om optimaal te kunnen leren. 

Educatief decor is essentieel. Grote, felgekleurde letters en cijfers zijn perfect voor kleine kinderen die leren lezen en tellen. Anderzijds kunnen kaarten, foto's, gedichten of inspirerende citaten interessant zijn voor oudere kinderen. Je kunt ook visuele hulpmiddelen zoals kalenders, dagelijkse takenlijsten en tijdschema's gebruiken om kinderen te helpen met tijdbeheer. Maak het leuk en luchtig door er bijvoorbeeld afbeeldingen van superhelden in te verwerken.

Voor de meer genieters, kies voor RGB/LED verlichting die je kind geconcentreerd zal houden terwijl het geniet van een lichtshow! 

Natuurlijk heb je ook hier weer een ruime keuze aan RGB/LED stoelen

5. De finishing touch!

Elke goede scholier heeft de perfecte tas nodig! Degene die trendy zal zijn en tegelijkertijd praktisch om zijn tabletten en boeken te dragen. Zoals we allemaal weten, is de back-to-school tas een must-have!  

Dit is de must have! 

Natuurlijk hebben we een ruime keuze aan tassen

Enkele tips voor het creëren van de perfecte thuis-school set-up

Leren hoeft niet saai te zijn, en de thuisomgeving ook niet. Bedenk wat je kinderen leuk vinden, wie ze zijn en wat hun interesses, ideeën, afleidingen en inspiraties zijn om een geschikte leerruimte te vinden. Als je op zoek bent naar een bureau, stoel, interactieve spelletjes, of een tas om het thuisonderwijs van je kinderen aan te vullen, kijk dan niet verder dan SB Supply! Je vindt er comfortabele studie- en werktafels, evenals ergonomische en comfortabele stoelen!

Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee