iHealth draadloze glucose meter

Eenvoudig uw glucose metingen registeren? Met de iHealth Align Glucose meter is het mogelijk! Je kunt met jouw iPhone of iPad door middel van Bluetooth verbinding maken met de iHealth Smart-Gluco systeem. Zo heb je al jouw meetresulaten bij de hand. De lichtgewichte, draagbare iHealth Align werkt met de iGluco App die je in de Appstore gratis kunt downloaden. 

Functie

Met de iHealth Align Glucose Meter kun je jouw bloedsuikerspiegel in de gaten houden. De Gluco monitor geeft binnen 5 seconden jouw glucose resultaat op de monitor. De resultaten worden ook gesynchroniseert met jouw toestel. Je kunt maximaal 500 metingen synchroniseren met de iGluco app. 

De iGluco app biedt veel meer mogelijkheden dan alleen het bijhouden en beheren van jouw glucose resultaten. Met de iGluco app kun je meldingen instellen voor wanneer je weer moet meten of wanneer je jouw medicijnen moet slikken. Op elk flacon van de teststrips is er een QR-scan op de dop. Met de QR-scan kun je gemakkelijk in de App zien hoeveel teststrips je nog hebt voor gebruik en tot wanneer de houdbaardatum is. 

Is de iHealth glucose monitor leeg? De monitor wordt meegeleverd met USB-kabel en is binnen 2 uur opgeladen.

Benodigdheden

Naast de iHealth Gluco monitor en jouw toestel heeft u ook de iHealth Blood Sugar Lancing pen en teststrips nodig. Met de Blood Sugar Lancing pen kun je de lancet in de pen bevestigen en door het drukken van het knopje kun je de diepte van de naald instellen. De lancetten worden per 50 in een doosje geleverd en de teststrips per 50 in een flacon. De iHealth monitor is compatibel met alle iOS-apparaten.

iHealth

iHealth maakt producten om mensen te helpen om gezonder te leven. De iHealth producten zijn makkelijk aan te sluiten met jouw toestel. Door het automatisch synchroniseren hebben gebruikers hun gezondheidsoverzicht altijd bij de hand. Zo kunnen gebruikers door het bijhouden en beheren van resultaten hun gezondheid verbeteren.

Bekijk hier ons assortiment van iHealth.

Geplaatst in Algemeen door Dessy Engels

Reacties

Voeg reactie toe