iHealth

Ga de concurrentie met jezelf aan met de iHealth gadgets

Met de innovatieve iHealth-producten en met de iHealth-app kun je jouw voedingspatronen en fysieke activiteiten bijhouden. Zie meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand, welke route je deze keer hebt gerend en ga de concurrentie met jezelf aan door jouw tijd keer op keer te verbeteren. Een andere productlijn die iHealth voert is de productlijn van weegschalen en bloeddruk meters. De iHealth productlijn van draadloze weegschalen en bloeddrukmeters is revolutionair in de industrie en blijven de grenzen van wat mogelijk is verlengen.  Meer informatie over iHealth vind je ook op Tablet Magazine

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Blijf gezond met onze iHealth gadgets

Tegenwoordig is bijna iedereen bezig met zijn gezondheid en werken we allemaal om ons lichaam in een gezonde vorm te houden, van binnen en van buiten. 

  • Wil jij graag weten hoe jouw suikerspiegel eruit ziet? Gebruik dan de iHealth blood sugar lancing pen.
  • Of wil je graag bijhouden hoeveel calorieën je verbrand per dag bij elke activiteit? Probeer dan de iHealth Wave Wireless Activity Tracker; deze armband is de perfecte partner om in vorm te blijven (verkrijgbaar in zwart en blauw).
  • Of even handig jouw bloeddruk meten wanneer het jou uitkomt met de iHealth draadloze bloeddrukmeter voor om je arm. De draadloze bloeddrukmonitor maakt gebruik van bewegingssensortechnologie waardoor de meest nauwkeurige resultaten worden weergegeven. Met behulp van onze iHealth mobile app meet je jouw systolische/diastolische bloeddruk, hartslag, aantal polsslagen en meettijd.

Bewust aan de slag gaan met je gezondheid

Hoe dan? De producten van iHealth zijn heel gemakkelijk in gebruik, waardoor de gebruiker zijn/haar vitale functies nauwkeurig kan meten, volgen en delen. Omdat de gegevens automatisch door worden gestuurd naar jouw iPhone of iPad, krijg je gemakkelijk een uitgebreid overzicht te zien en is het makkelijk om informatie te delen met professionals in de gezondheidszorg. De producten synchroniseren automatisch met jouw iPhone of iPad.

Wat is iHealth?

iHealth is een healthcare management bedrijf gesteund door Apple die ernaar streeft traditionele gezondheidsapparatuur te combineren met moderne technologie, toegankelijk voor iedereen door middel van de MyVitals en Gluco-Smart app. Wil jij extra informatie over onze iHealth producten of wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar. Bereik ons telefonisch, per e-mail of via de chat. Onze productspecialisten staan direct klaar voor al jouw vragen.