Nieuw: BookBook voor de iPhone 6 en 6 Plus

De BookBook voor de iPhone 6 en 6 Plus zijn de nieuwste uitbreidingen in onze serie van BookBooks. Deze hybride portemonnee en iPhone case lijkt precies een klein ouderwets boekje. Open het prachtig ontworpen lederen boekje en je ziet een portemonnee aan de linkerkant en aan de rechterkant een met leer bekleed frame, waar je je iPhone 6 of 6 Plus veilig in vast klikt. De BookBook voor de iPhone 6 is verkrijgbaar in klassiek zwart of vintage bruin.

De iconische iPhone case is een portemonnee, heeft een stand en afneembare hoes ... alles in één.
Eindelijk, Twelve South lanceert de nieuwe BookBook waar de klanten al een tijd op zaten te wachten ... . De nieuwe drie-in-één BookBook voor de iPhone 6 is voorzien van een portemonnee, een geheel nieuwe afneembare hoes en een kijkstandaard, allemaal ontworpen in een echt leder. Doe de BookBook open en je ziet de sleuven voor bankkaarten, je identiteitskaart en contant geld. Je kunt makkelijk je uitneembare case uit de BookBook hoes verwijderen. Deze veelzijdige BookBook is nu beschikbaar, en voor een prijs van € 59,99 voor zowel de iPhone 6/6 Plus.

Net als de vorige BookBook modellen, is deze BookBook gemaakt van een hoge kwaliteit, met de hand-gemaakt ledersoort. Binnen deze vintage BookBook ligt een portemonnee met ruimte voor enkele bankpasjes, een ID houder sleuf met venster en een sleuf voor contant geld.


De BookBook voor de iPhone 6/6 Plus bevat nu een volledig afneembare case. Waarom? Zo kun je jouw iPhone doorgeven aan je kinderen maar houd je je handen op je portemonnee. De soft-touch case is ook een eenvoudige case die makkelijk in standaarden past.
 

Twelve South ontwerpt speciale design accessoires exclusief voor Apple-producten, waaronder de MacBook, iMac, iPhone en iPad. Opgericht in 2009 door voormalig mode-en consumentenelektronica professionals, de Twelve South product line-up omvat o.a. de BookArc en BookBook. Meer informatie is beschikbaar op www.sbsupply.nl/twelve-south 


Overzicht nieuwe BookBook cases voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus:

- BookBook for iPhone 6 Vintage Brown
- BookBook for iPhone 6 Classic Black
- BookBook for iPhone 6 Plus Vintage Brown
- BookBook for iPhone 6 Plus Classic Black 

Reacties

Voeg reactie toe