SB Supply gaat voor duurzaamheid met DHL

sb-supply-gaat-voor-duurzaamheid-met-dhl


Duurzaamheid wordt elke dag belangrijker en belangrijker. Ook bij SB Supply vinden we het belangrijk dat we rekening houden met onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Een van de manieren om te verduurzamen is om DHL te kiezen als vervoerder. DHL is een vervoerder die zich actief inzet voor duurzaamheid en is daarom de perfecte keuze om als vervoerder te gebruiken voor SB Supply.

Met de overstap naar DHL wil SB Supply de impact op het milieu verminderen. DHL is een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld en staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door over te stappen naar DHL hopen we onze klanten een meer duurzame optie te bieden voor het bezorgen van hun bestellingen.

"Duurzaamheid is een belangrijk aspect van ons bedrijf en we willen ervoor zorgen dat we onze impact op het milieu zo veel mogelijk verminderen," aldus de CEO van SB Supply. "Door over te stappen naar DHL kunnen we onze pakketjes op een meer duurzame manier bezorgen en zo bijdragen aan een betere wereld."

DHL heeft een aantal initiatieven op het gebied van duurzaamheid, waaronder de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen voor hun voertuigen, het gebruik van zonne-energie in hun distributiecentra en het minimaliseren van afval. Het zo genaamde 'GoGreen' programma. Door samen te werken met DHL hopen we onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en onze klanten een meer milieuvriendelijke optie te bieden voor het bezorgen van hun bestellingen.

De overstap naar DHL zal naar verwachting geen invloed hebben op de levertijden of de service die SB Supply aanbiedt aan haar klanten. "We hebben ervoor gezorgd dat de overstap naar DHL soepel is verlopen en we blijven dezelfde uitstekende service bieden die onze klanten van ons gewend zijn," aldus de CEO van SB Supply.

Met deze stap hoopt SB Supply andere bedrijven en consumenten te inspireren om duurzame keuzes te maken en bij te dragen aan een betere wereld. Daarbij zijn we van plan om nog meer duurzaamheidsinitiatieven te lanceren in de toekomst en onze klanten te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten op een duurzame manier.

Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee