Casecentive Handleiding

casecentive-handleiding

Bescherming onder alle omstandigheden

Heb jij een Casecentive hoes voor jouw iPad of Samsung Galaxy Tab? Dan lees onze handleiding goed door voordat je de case gaat aanbrengen op je device. Wanneer de case niet goed wordt aangebracht, kan dit de case en jouw apparaat beschadigen. Dit geldt vooral voor de HD-screen lens en kan ervoor zorgen dat de case niet meer goed past. Ontdek in ons eenvoudig 5-stappen plan hoe je de case juist aanbrengt.

Deze afbeelding is alleen gebruikt voor illustratief doel. Deze handleiding is op alle Casecentive Ultimate cases toepasbaar.

1. Kickstand van de case verwijderen

Lift de kickstand voorzichtig van de achterkant van de case. Wanneer je vingers tussen de kickstand en de case kunnen, kun je de kickstand van de case verwijderen.

2. Screen lens losklikken

De ingebouwbe screenprotector is zo gemaakt dat deze perfect in de case past. Let op: klik de lens alleen in de hier aangegeven volgorde af en op de manier zoals onderstaand is uitgelegd.

Klik ten eerste de lens aan de bovenkant van de case los (1). Vervolgens klik je de lens aan de bovenzijde van beide zijkanten los (2) en daarna aan de onderzijde van beide zijkanten (3). Ten slotte klik je de lens aan de onderkant los (4). Nu kun je de screen lens voorzichtig van de case afhalen. Aan de binnenkant van de screenprotector zit een transparant vliesje. Dit kun je er met behulp van de witte sticker af halen.

3. Case voorbereiden

Gebruik je vingers om de buitenste rubberen laag goed aan de binnenste laag te bevestigen. Zorg ervoor dat de rubberen tabs perfect in de groeven van de binnenste plastic laag zitten. Controleer de achterkant van de case om zeker te zijn dat de rubberen achterkant gelijk zit met de plastic binnenkant.

4. Tablet invoegen

  • Klik de rubberen laag los van de randen van de plastic laag.
  • Leg je tablet in de plastic laag en zorg ervoor dat deze perfect past. Controleer of de camera en alle poorten goed zitten.
  • Rol de rubberen buitenlaag terug over de randen van de plastic laag, zodat beide lagen weer vastgeklikt kunnen worden. Duw daarvoor de rubberen buitenlaag vanaf achteren over de plastic laag heen zodat deze weer goed in de groeven van de plastic binnenlaag zit.

5. Lens screen en kickstand weer terugklikken

Je kunt nu de screen lens weer terug op de case klikken. Begin onderaan en werk zo naar boven. Je kunt hierna ook weer de kickstand op de case klikken.

Ben je beniewd naar alle producten van Casecentive? Klik hier om het gehele assortiment te bekijken en klik hier voor alle Ultimate cases. Heb je nog meer vragen over het aanbrengen van de Casecentive Ultimate? Dan neem contact op met onze klantenservice.