Casecentive Silicone hoesje Wahoo ELEMNT BOLT V2 met screenprotector zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 14,99

Het Casecentive ELEMNT Bolt hoesje is er voor maximale bescherming, zodat jij je op de weg kunt focussen. De siliconen behuizing en meegeleverde screenprotector voorkomt krassen en deuken op het scherm. 


- Sluit naadloos aan
- Siliconen Wahoo case
- Inclusief beschermglas
- Hoge gebruiksvriendelijkheid
- Voorkom schade aan jouw Elemnt Bolt
Geschikt voor: Wahoo Fitness ELEMNT BOLT, Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2
€ 14,99

Casecentive Silicone hoesje ELEMNT BOLT met screenprotector zwart

De Wahoo ELEMNT Bolt is voor fietsers en wielrenners van grote waarde. Zo kunnen verschillende waardes worden gemeten en op de lange termijn prestaties worden verbeterd. Tijdens hobbelige fietspaden of routes door het bos kan de Wahoo fietscomputer beschadigd raken. Met het Silicone hoesje van Casecentive bescherm je jouw Wahoo ELEMNT Bolt tegen krassen, stoten en vallen.

Wahoo accessoires voor bescherming

De Wahoo ELEMNT Bolt fietscomputer kent een breed scala aan beschermende accessoires. Zo garandeer je een lange levensduur en kun je gebruik blijven maken van al zijn handige funtionaliteiten. De Casecentive Silicone cover beschermt jouw Wahoo fietscomputer tijdens intense fietsritten door veeleisende omgevingen.

Case voor de Wahoo ELEMNT Bolt

Het ELEMNT Bolt hoesje van Casecentive is vervaardigd uit siliconen materialen. Hierdoor kunnen schokken beter worden opgevangen en blijft een hoge gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd. De siliconen cover is zo gemaakt dat het naadloos aansluit op jouw Wahoo fietscomputer. 

ELEMNT Bolt cover mét screenprotector

In de verpakking is naast de ELEMNT Bolt cover ook een screenprotector te vinden. Voordat je de screenprotector gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig stof- en vet vrij te maken. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Door de screenprotector te plaatsen bescherm je jouw Wahoo Bolt tegen eventuele krassen.

Inhoud verpakking:
- Hoesje voor Wahoo ELEMNT BOLT
- Screenprotector voor Wahoo ELEMNT BOLT

Tip van SB Supply: Zorg dat het scherm van de fietscomputer is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Artikelnummer SBV231
Fabrikantcode 8720153791809
EAN-code 8720153791809
Soort Valbestendig
Geschikt voor: Wahoo Fitness ELEMNT BOLT, Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2
Merk Casecentive
Kleur Zwart
Materiaal Silicone