Casecentive Silicone hoesje Wahoo ELEMNT ROAM V1 met screenprotector zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 14,99
Bestseller! Meer dan 264 keer verkocht in het afgelopen jaar.

Het Casecentive ELEMNT ROAM V1 hoesje is er voor maximale bescherming, zodat jij je op de weg kunt focussen. De siliconen behuizing en meegeleverde screenprotector voorkomt krassen en deuken op het scherm. 


- Sluit naadloos aan
- Siliconen Wahoo case
- Inclusief beschermglas
- Hoge gebruiksvriendelijkheid
- Voorkom schade aan jouw Elemnt ROAM

Geschikt voor: Wahoo Fitness ELEMNT ROAM
€ 14,99

Casecentive Silicone hoesje ELEMNT ROAM V1 met screenprotector zwart

De Wahoo ELEMNT ROAM is voor fietsers en wielrenners van grote waarde. Zo kunnen verschillende waardes worden gemeten en op de lange termijn prestaties worden verbeterd. Tijdens hobbelige fietspaden of routes door het bos kan de Wahoo fietscomputer beschadigd raken. Met het Silicone hoesje van Casecentive bescherm je jouw Wahoo ELEMNT ROAM tegen krassen, stoten en vallen.

Wahoo accessoires voor bescherming

De Wahoo ELEMNT ROAM fietscomputer kent een breed scala aan beschermende accessoires. Zo garandeer je een lange levensduur en kun je gebruik blijven maken van al zijn handige funtionaliteiten. De Casecentive Silicone cover beschermt jouw Wahoo fietscomputer tijdens intense fietsritten door veeleisende omgevingen.

Case voor de Wahoo ELEMNT ROAM

Het ELEMNT ROAM hoesje van Casecentive is vervaardigd uit siliconen materialen. Hierdoor kunnen schokken beter worden opgevangen en blijft een hoge gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd. De siliconen cover is zo gemaakt dat het naadloos aansluit op jouw Wahoo fietscomputer. 

ELEMNT ROAM cover mét screenprotector

In de verpakking is naast de ELEMNT ROAM cover ook een screenprotector te vinden. Voordat je de screenprotector gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig stof- en vet vrij te maken. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Door de screenprotector te plaatsen bescherm je jouw Wahoo ROAM tegen eventuele krassen.

Inhoud verpakking:
- Hoesje voor Wahoo ELEMNT ROAM
- Screenprotector voor Wahoo ELEMNT ROAM

Tip van SB Supply: Zorg dat het scherm van de fietscomputer is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Artikelnummer SBV352
Fabrikantcode 8720153791977
EAN-code 8720153791977
Soort Valbestendig
Geschikt voor: Wahoo Fitness ELEMNT ROAM
Merk Casecentive
Kleur Zwart
Materiaal Silicone