Cheerble

Het ultieme doel van Cheerble is om een bedrijf te zijn dat 'Huisdieren Opvrolijken', producten creëren die oprecht het leven van huisdieren en hun eigenaren verbeteren. Hun missie is om complexe technologie te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijke gadgets aan te bieden aan dierenouders. Geleid door het principe 'vorm volgt functie', combineren de producten van Cheerble naadloos geavanceerde innovatie met dynamische ontwerpen.

3 artikel(en)

Cheerble, een merk ontstaan uit een diepe liefde voor onze harige metgezellen, werd opgericht door een groep gepassioneerde 'dierenouders' in 2017. Het verhaal begon toen ze zich realiseerden dat er een tekort was aan slimme producten op de markt waarmee ze hun geliefde huisdieren konden betrekken in speeltijd met hen. Gedreven door hun diepe genegenheid voor dieren begonnen ze aan een missie om nieuwe manieren van interactie tussen huisdieren en hun menselijke metgezellen te verkennen.

Een visie voor het geluk en de gezondheid van huisdieren met een speelse aanpak

Maandenlang uitgebreid onderzoek en analyse leidden hen naar de wereld van slimme huisdierengadgets. Zo begon de reis van Cheerble met een duidelijke visie - producten te creëren die vreugde en opwinding brengen bij huisdieren. Ze zijn altijd trouw gebleven aan het motto 'Huisdiergericht, Mensgericht', toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve huisdierproducten door nauwgezette aandacht, creatief denken en een stapje extra te zetten.

Innovatief huisdierspel dat verder gaat dan traditioneel speelgoed

Bij Cheerble staat innovatie centraal in hun ondernemersgeest. Vanaf het begin stelden ze zich ten doel producten te ontwikkelen die verder gaan dan traditioneel speelgoed zoals frisbees of apporteerballen. Ze stelden zich een wereld voor waarin katten en honden konden genieten van technologisch geavanceerde, boeiende speeltijd met slim speelgoed zoals de M1-bal voor katten, de Wicked Ball SE voor kleine honden en de Wicked Ball PE voor grotere honden. Dit zijn interactieve speelballen die reageren op verschillende aanrakingen en in verschillende modi kunnen worden ingesteld.