Compex

complex-spierstimulatoren-braceproducten-sport-welzijn-professionele atleten als sportfanaten COMPEX® spierstimulatie is essentieel voor het verbeteren van sport prestaties en welzijn. Compex elektrische spierstimulatie voor zowel professionele atleten als sportfanaten. Wetenschappelijk Bewezen. Pijn Bestrijding. Explosieve Kracht. Verminder Spierschade.
Aanbieding
Compex Fixx 1.0 Massage Gun stimulator

Normale prijs: € 299,99

Aanbieding prijs € 249,99

6 artikel(en)

Compex is bekend door de draagbare spierstimulatoren die helpen om de prestaties en het herstel in de sport te verbeteren. Het productassortiment bestaat inmiddels uit spierstimulatoren, braceproducten, therapie apparaten en massageapparaten.

Spierstimulator

De spierstimulatoren van Compex zijn ontwikkeld om de training en het herstel van de spieren te optimaliseren. Het is geschikt voor alle soorten atleten van alle niveaus. De apparaten kunnen gebruikt worden voor fysieke voorbereiding, spierherstel en pijnbehandeling in sport en fitness. Zo is de Compex SP 2.0 bedrade elektrostimulator de ultieme compagnon tijdens intensieve work-outs. De spierstimulatoren bevatten verschillende trainingsprogramma's. De spierstimulatoren van Compex zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met de Compex coach-app. Zo kan je zowel thuis als in de sportschool trainen. Probeer de Compex Fit 1.0 Wireless Electrostimulator nu zelf! 

Corebelt

Bij SB Supply zijn verschillende Compex corebelt te vinden. Deze spierstimulatiegordels zijn ontworpen om jou te helpen bij het opbouwen van een sterkere en strakkere core. Alle corebelts kunnen eenvoudig gebruikt worden met de app. Daarnaast is het mogelijk om zowel je buikspieren als onderrug tegelijkertijd te stimuleren. De Compex Corebelt 5.0 Wireless Electrostimulator is de meeste uitgebreide gordel tussen de core-belt serie. De gordel biedt 9 verschillende programma's voor 6 verschillende doelstellingen. De Compex Corebelt 1.0 en Compex Corebelt 3.0 zijn ook te vinden bij SB Supply.  

Massageapparaten

Compex heeft ook verschillende massageapparaten binnen het assortiment. Zo zijn de Compex Ion Vibrating Roller en Compex Molecule Vibrating Ball ideaal om voor en na jouw training te gebruiken. Deze draagbare massage apparaten bereiden de spieren voor op een training. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om pijnlijke spieren na veel inspanning te verlichten. Dankzij de verschillende vibratiesnelheden stel je het massage aparaat precies af op jouw wensen. Neem jouw massage overal mee naartoe!