Veelgestelde vragen over Petlibro!

Hier hebben we antwoorden samengesteld op veelgestelde vragen over onze Petlibro Voeders en Waterfonteinen om je te helpen het meeste uit de voeding en hydratatie van jouw huisdier te halen. Of je nu vragen heeft over de grootte van de brokjes, desiccant bags, of de functies van onze waterfontein, je vindt de benodigde informatie hieronder.

Granary WIFI Voeder - PLAF103

V: Werkt deze voeder met grotere brokjes?
A: De korrelgrootte die van toepassing is op onze producten is 2-15mm / 0.07-0.6in in diameter. Grotere brokjes kunnen vast komen te zitten bij de voedseluitlaat.

V: Hoelang werkt de desiccant bag?
A: Het wordt aanbevolen om de desiccant bag elke 15 dagen te vervangen om schimmelgroei te voorkomen.

V: Kan het alleen op batterijvoeding werken zonder de stekker, of is de batterij alleen voor noodgevallen als de stroom uitvalt?
A: Gebruik de batterijen niet als enige stroombron om plotselinge stroomuitval en het voeden van jouw huisdier te voorkomen. De batterijen kunnen alleen als een noodplan worden gebruikt. Wanneer de voeder alleen door batterijen wordt gevoed, worden de WiFi-functie, opnameknop en resetknop uitgeschakeld om de werktijd te verlengen, en de maaltijdschema's worden normaal uitgevoerd.

Granary Automatische Voeder - AF005/AF006

V: Kan dit worden gebruikt voor nat kattenvoer?
A: De machine werkt alleen met droog voedsel.

V: Kan het werken voor grotere honden?
A: Deze voeder is meer geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren.

V: Hoeveel pond droog kattenvoer kan het bevatten?
A: Deze Automatische Kattenvoeder kan 3/5 liter droog voedsel bevatten, waardoor het geschikt is voor katten en kleine tot middelgrote honden. Je kan het zelfs gebruiken om konijnen, eekhoorns, cavia's of vogels te voeden.

V: Werkt deze voeder met grotere brokjes?
A: De korrelgrootte die van toepassing is op onze producten is 2-10mm / 0.07-0.4in in diameter, en vul het alleen met droog huisdierenvoer.

V: Wat is het maximale aantal keren dat er voedsel kan uitkomen per maaltijd?
A: Tot 50 porties per maaltijd.

V: Hoeveel volume zit er in elke portie?
A: Elke portie is ongeveer 20 ml / 10 g, wat ongeveer 1/12 kopje is.

V: Hoeveel kopjes geeft het per dag?
A: 1 portie is 0,08 kopje. Met 50 porties (4 kopjes) per maaltijd en maximaal 6 maaltijden per dag, is het totaal 24 kopjes.

V: Hoelang werkt de desiccant bag?
A: Vervang ze elke twee weken.

V: Kan het alleen op batterijvoeding werken zonder de stekker, of is de batterij alleen voor noodgevallen als de stroom uitvalt?
A: Ja, het kan alleen op batterijvoeding werken, maar we raden aan om het samen met de stekker te gebruiken zodat de voeder kan blijven werken bij stroomuitval of wanneer de batterij leeg is.

Waterfontein Capsule - WF002

V: Is het BPA-vrij?
A: Het is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en is BPA-vrij.

V: Kan ik de fontein de hele dag, elke dag ingeplugd laten?
A: Ja, dat kan. Houd gewoon het waterniveau in de gaten zodat je water kunt toevoegen indien nodig.

V: Blijft het water continu stromen of schakelt het automatisch uit na een tijdje?
A: Het water stroomt continu. Je moet het uittrekken om het uit te schakelen. Maar het is erg stil en je kunt nauwelijks merken dat het aan staat.

V: Moet ik de filter gebruiken als ik al zuiver water heb dat in de fontein wordt gebruikt?
A: Een van de redenen waarom u de filter nodig heeft, is omdat jouw huisdier ervan zal drinken, en het water wordt gerecycled door de filter om het vrij te houden van vuil zoals dierenhaar en speeksel van huisdieren.

We hopen dat deze antwoorden je helpen het meeste uit jouw Petlibro-producten te halen. Als je meer vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam voor verdere assistentie.