Gear4U

gear4u

De ultieme gamestoel

Gear4U is het absolute topmerk onder de gamestoelen. Het Scandinavische merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit gaming chairs en het creëeren van een extreem comfortable game ervaring. In de gaming categorie is dit een absolute topseller die door meerdere gamers wordt aanbevolen. Gear4U heeft meerdere modellen, beschikbaar in verschillende kleuren. Kies nu het model dat het beste bij jou past en begin de ultieme game ervaring!

Aanbieding
Gear4U Elite gamestoel carbon

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 119,99

Aanbieding
Gear4U Elite gamestoel zwart

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 119,99

Aanbieding
Gear4U Elite gamestoel rood / zwart

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 119,99

Aanbieding
Gear4U Rook gamestoel zwart

Normale prijs: € 105,00

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
Gear4U Rook gamestoel rood / zwart

Normale prijs: € 105,00

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
Aanbieding
Gear4U Streaming Microfoon met arm bundel

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 79,00

Aanbieding
Gear4U Focus Full HD streaming webcam

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 50,00

Aanbieding
Gear4U Illuminated gamestoel RGB zwart

Normale prijs: € 249,99

Aanbieding prijs € 214,99

10 artikel(en)

Altijd een stoel voor jou

Wat je ook wil, Gear4U heeft het. Met verschillende modellen en kleuren voldoet het aan vrijwel iedereens wensen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, geven we hieronder een korte uitleg per model.

Illuminated 

De Gear4U Illuminated gaming chair is ongetwijfeld de coolste gamestoel die er is. Met ingebouwde RGB lichten heeft deze stoel een uniek en indrukwekkend design. Daarnaast is de gamestoel ook nog eens super comfortabel en minimaal van dezelfde kwaliteit als de Elite serie. Dit is de ideale gamestoel voor (beginnende) streamers en mensen die van een totale game ervaring houden. Deze stoel beschikt ook over een verstelbare rugleuning die zelfs verstelbaar is tot een lighouding.

Elite

Voor de gevorderde gamer is er de Gear4U Elite gamestoel, perfect om urenlang top prestaties op te leveren. Ook supergeschikt om even op te relaxen met o.a. een ligstand. De Deense ontwerpers hebben hun uiterste best gedaan om een gamestoel te ontwikkelen die voldoet aan de gamer zijn eisen en dit is het onbetwiste resultaat. Wij bij SB Supply kunnen niks anders dan deze gamestoel aanraden!

Comfort

Ben je op zoek naar puur comfort? Dan heeft Gear4U de oplossing voor je ontwikkeld. De beste materialen zijn gebruikt om deze rustgevende gamestoel te ontwikkelen. Bekijk de Gear4U comfort gamestoel nu!

Gambit Pro

Op zoek naar een kwalitatief goede stoel voor een goede prijs? Ook daar heeft Gear4U aan gedacht. Met de Gear4U Gambit Pro lever je relatief weinig kwaliteit in op de Elite, Comfort en Illuminated gamestoelen en heb je alsnog een supergoede gaming chair. Eén van de verschillen is dat de rugleuning niet verstelbaar is. Maar ach, mocht je constant door willen gamen en niet in de relaxstand willen, dan is dit echt een aanrader.

En nog veel meer modellen

Mocht je je keuze nog niet gemaakt hebben, maak je geen zorgen! Er is nog meer keuze. Ook aan de jongste gamers wordt gedacht met de Gear4U Junior Hero - een kwalitatief goede gamestoel perfect voor de jongste gamers en ook nog eens voor een supergoede prijs! Natuurlijk zijn alle Gear4U gamestoelen scherp geprijsd, maar de Gear4U Rook serie spant hierin wel de kroon. Voor een relatief laag bedrag heb je een hoogwaardige gamestoel die super comfortabel is. 

Als laatste, is er nog één model die er uitspringt: de Gear4U Demon. Dit model heeft een uniek design met zijn rode accenten en laat jou er echt uitspringen als gamer. 

Ben je er nog niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op! Ondertussen weten we vrijwel alles van de Gear4U gamestoelen. Je kan ook met ons chatten!