Google Nest Audio Charcoal

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 87,00

met gratis verzending!

De Google Nest Audio is niet zomaar een slimme luidspreker; het is jouw algehele persoonlijke assistent, aangedreven door 's werelds grootste database om je dagelijks leven te ondersteunen. Als controlecentrum voor je slimme huis is het de opvolger van de zeer populaire Google Home Audio, met verbeterde geluidskwaliteit en flexibiliteit, inclusief optionele wandmontage.


- Algehele persoonlijke assistent
- 75% verbeterde luidheid
- 50% verbeterde bas
- Slimme woningbesturing
- Spraakassistent
- Thread- en Matter-compatibiliteit


Product afmetingen: 7.8 x 12.4 x 17.8 cm

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 87,00

met gratis verzending!

Google Nest Audio Charcoal

De Google Nest Audio is niet zomaar een slimme luidspreker; het is jouw algehele persoonlijke assistent, aangedreven door 's werelds grootste database om je dagelijks leven te ondersteunen. Als controlecentrum voor je slimme huis is het de opvolger van de zeer populaire Google Home Audio, met verbeterde geluidskwaliteit en flexibiliteit, inclusief optionele wandmontage.

De entertainmenthub-luidspreker 

Deze slimme luidspreker gaat verder dan spraakondersteuning. Met Wi-Fi-connectiviteit biedt het toegang tot verschillende streamingdiensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. In vergelijking met zijn voorganger produceert het helderder, rijker geluid met verbeterde bas. Het is jouw compacte entertainmenthub. De Google Nest Audio vereenvoudigt ook het beheer van je Chromecast, zodat je eenvoudig Netflix- of YouTube-video's naar je tv kunt streamen met spraakopdrachten.

Nieuwe functies in de opnieuw ontworpen Nest Audio

Zeg gewoon: "Hey Google, speel muziek af," en ervaar heldere vocalen en krachtige bas die de ruimte vullen. De Nest Audio is 75% luider dan de originele Google Home, met een 50% krachtigere bas. Geniet van je favoriete muziek, radio, podcasts en luisterboeken van je favoriete streamingdiensten. De Nest Audio past zich aan je omgeving aan, verbetert je luisterervaring en levert zelfs nog duidelijkere nieuwsberichten, podcasts en luisterboeken. De Nest Audio wordt geleverd met ingebouwde privacyfuncties. Je kunt je laatste spraakopdracht aan de Assistent verwijderen door te zeggen: "Hey Google, verwijder wat ik zojuist zei." Bovendien kun je de microfoon uitschakelen met de schakelaar aan de achterkant. Voor de Nest zijn Nederlandse en Franse taalopties beschikbaar.

De ondersteuning van de Google Assistent en spraakbediening is de perfecte combinatie

De geïntegreerde Google Assistent staat dagelijks voor je klaar. Het wekt je, geeft weerupdates en herinnert je aan afspraken. Met Voice Match herkent het verschillende gebruikers en heeft toegang tot de juiste kalendergegevens voor elk gezinslid. Het integreert 's werelds grootste zoekmachine, zodat al je vragen worden beantwoord. Met meerdere Nest-luidsprekers in huis kun je communiceren tussen kamers en spraakberichten naar de luidspreker sturen vanaf je smartphone. Je kunt zelfs ouderlijke controle-instellingen gebruiken om de schermtijd van je kinderen te beheren. Bovendien biedt de Google Nest Audio uitgebreide compatibiliteit om een breed scala aan slimme apparaten in huis te bedienen, van het aanpassen van de verlichting tot het bedienen van apparaten en het streamen van inhoud van je Chromecast met spraakopdrachten.

Thread-connectiviteit en Matter-compatibiliteit met de Nest 

De Google Nest Audio ondersteunt Thread-connectiviteit naast Wi-Fi, waardoor een meshsysteem voor directe communicatie tussen slimme apparaten wordt gecreëerd. Als Thread-border-router elimineert het de noodzaak van een bridge of hub, waardoor alle Thread-apparaten verbinding kunnen maken met internet binnen het netwerk. Bovendien is het compatibel met Matter en overbrugt het verschillende slimme thuissystemen.

Artikelnummer SBY252
Fabrikantcode GA01586
EAN-code 0193575006536
Merk Google
Kleur Grijs (Space Gray)
Kabellengte 1.5 m
Product afmetingen 7.8 x 12.4 x 17.8 cm