Guess

guess

De cases van Guess zijn zo gemaakt dat het een slank en licht design is die kwaliteit en comfort verzekeren. Het design van de hoesjes zijn kenmerkend voor het merk en met het Guess-logo er op karakteriseerd dat het merk en maakt de hoezen helemaal af. We bieden zowel telefoonhoesjes als Airpodcase en laptoptas aan.

Aanbieding
Aanbieding
Guess PU 4G Metal Logo Laptoptas 15/16" inch roze

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
30 artikel(en)

Leren smartphone accesoires

Smartphone case van Guess

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van de hoesjes van Guess zijn gemaakt van kwalitatief goed leer en de case heeft een slanke uitstraling en is licht van gewicht. Deze specificaties zorgen ervoor dat je telefoon krasvrij zal blijven en wordt de levensduur verlengt. Het design van de hoesjes is kenmerkend voor het merk en met het logo op de achterkant straalt het elegantie uit. 

ZieGuess 4G Metal Logo Case iPhone 13 Pro Max grijs | Guess Liquid Glitter case iPhone 14 Plus zwart

Airpods case van Guess

De Airpods case is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit met een elegant design. Dit hoesje is speciaal gemaakt voor de Airpods 3. Het design sluit goed aan waardoor het gebruiksvriendelijk is en zorgt voor een slanke uitstraling. 

ZieGuess 4G Script Case AirPods 3 grijs

Laptoptas van Guess

De leren laptoptas van Guess heeft een mooi design waar je je laptop en accesoires in kwijt kan. Het zorgt ervoor dat al je benodigdheden op een plek zijn. Er kan een laptop in van 15" - 16" scherm. De binnenkant heeft een doekachtig materiaal waardoor je laptop krasvrij blijft.  

ZieGuess PU 4G Metal Logo Laptoptas 15/16" inch roze