i-tec

I-tec

i-tec Technologies, opgericht in 1995 in Tsjechië, ontwerpt en produceert een breed scala aan producten en oplossingen voor gebruikers van mobiele technologieën. De producten van i-tec maken het mogelijk om externe randapparatuur en accessoires aan te sluiten op laptops, pc's en smartphones. Ze streven ernaar om connectiviteit eenvoudig te maken, zodat verschillende en vaak incompatibele apparaten verbinding kunnen maken. 

Bekijk hier onze i-tec alternatieven van de merken | Lenovo | Microsoft | HP | Dell 

Aanbieding
i-Tec USB C naar 4k Display Port 60Hz

Normale prijs: € 22,99

Aanbieding prijs € 19,00

Aanbieding
i-Tec USB C naar FHD VGA adapter

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 17,00

Aanbieding
i-Tec HDMI naar VGA adapter

Normale prijs: € 14,99

Aanbieding prijs € 14,00

Aanbieding
i-Tec USB 3.0 / USB-C 5K Dual Display Docking Station

Normale prijs: € 224,99

Aanbieding prijs € 187,95

Aanbieding
i-Tec USB-A 3.0 / USB-C Dual HDMI Docking Station

Normale prijs: € 122,99

Aanbieding prijs € 104,95

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
i-Tec Thunderbolt 3 / USB-C 4K HDMI LAN Nano Hub

Normale prijs: € 74,99

Aanbieding prijs € 57,00

Aanbieding
i-Tec Thunderbolt 3 / USB-C 4K HDMI Nano Hub

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 37,00

Aanbieding
i-Tec Thunderbolt 3 / USB-C 4K docking station

Normale prijs: € 289,99

Aanbieding prijs € 166,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
i-Tec Thunderbolt 3 / USB-C HDMI 4K Docking Station

Normale prijs: € 249,99

Aanbieding prijs € 198,00

Aanbieding
i-Tec USB-C Smart Charger 65W + USB-A Port 12W

Normale prijs: € 44,99

Aanbieding prijs € 28,95

Aanbieding
i-Tec USB 3.0 Slim Passive HUB 4 Port

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 18,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
i-Tec USB 3.0 Metal Gigabit Ethernet Adapter

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 17,95

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 57

De Beste I-Tec Alternatieven

Kies de geschikte i-Tec optie

Steeds meer laptops en tablets zijn uitgerust met de nieuwe USB-C aansluiting. Dit biedt veel voordelen, maar een USB-C aansluiting zorgt er ook voor dat alle oude apparaten en gadgets die geen USB-C aansluiting hebben niet meer zonder adapter gebruikt kunnen worden. Om je hierbij te helpen en ook om de vraag te beantwoorden hoe een externe monitor aangesloten kan worden op MacBooks / iMacs, hebben we alle informatie bij elkaar gezet. Gebruik onze HDMI-hubs, USB-C adapters en gadgets om het meeste uit je laptop te halen.

USB-C naar HDMI-adapters

In ons assortiment vind je verschillende adapters waarmee je deze verbinding kunt maken. Ze hebben allemaal hetzelfde basisdoel: ze zorgen ervoor dat een USB-C-apparaat, zoals een nieuwe MacBook, kan worden aangesloten op een HDMI-poort. 

Docking stations, USB-C hubs en adapters

Het assortiment van i-tec bestaat uit verschillende oplossingen en maakt het mogelijk om jouw laptop uit te breiden met een hoop extra aansluitingen. Gebruik een adapter voor een enkele verbinding zoals USB-C naar HDMI of kies voor een compleet docking station met wel 10 verschillende poorten. Zo kun je al jouw randapparatuur gemakkelijk aansluiten.

Hub met bekabelde internetverbinding (ethernet)

Wil je niet langer hoeven te zoeken naar 3 streepjes wifi punten? Overweeg dan een Ethernet verbinding. Sluit je apparaat direct aan met de Ethernetkabel om een ​​stabiele, veilige en snelle internetverbinding te creëren. Vooral in het thuiskantoor, waar je niet met de gebruikelijke kantoorsnelheid kunt werken, is het de moeite waard om Ethernet te gebruiken.

Voordelen van een Ethernet verbinding

Je kunt je afvragen of een Ethernet verbinding thuis wel nodig is. Maar het is vooral thuis de moeite waard, aangezien Ethernet voor een veiligere en snellere verbinding zorgt, zelfs op plaatsen waar af en toe internetstoringen optreden. Het helpt ook hackeraanvallen te voorkomen die kunnen plaatsvinden via onbeschermde WLAN-verbindingen. Zo kun je in alle rust werken.

Voordelen van het gebruik van 2 monitoren

Het is iets wat we steeds vaker terug zien op kantoren en thuiswerkplekken. Het gebruik van 2 monitoren komt met vele voordelen. Naast veel meer werkruimte wordt multitasken ook een stuk makkelijker. Doordat je meer overzicht krijgt en meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren, verhogen 2 monitoren zelfs de productiviteit. Oftewel in dezelfde tijd krijg je nu meer gedaan. Wie wil dat nou niet?

SB Supply Tip: Met een extra scherm wordt videoconferentie nog makkelijker. Gebruik het scherm in combinatie met een webcam om de conferentie te bekijken, via Skype, Zoom, Google Hangout of een ander platform, en het andere scherm om presentaties, notities of wat dan ook te bekijken. Een tip hierbij is om te investeren in een webcam van hoge kwaliteit.