Invoxia

Invoxia banner

Je huisdier is weer weggelopen, je spullen zijn kwijt en je kan je fiets niet meer vinden. De trackers van Invoxia bieden de uitkomst! Vele funtionaliteiten en een uitzonderlijke batterijduur zorgen ervoor dat ze in vrijwel elke situatie van pas komen. Alle GPS-Trackers van Invoxia vereisen geen simkaart of een mobiel abonnement. Met Invoxia zijn jouw spullen nooit meer écht verloren. Bekijk de mogelijkheden van Invoxia bij SB Supply!

Aanbieding
Invoxia GPS Tracker

Normale prijs: € 129,00

Aanbieding prijs € 115,00

7 artikel(en)

Verschillende GPS-trackers

De Invoxia GPS-tracker

Met de Invoxia GPS Tracker is het makkelijker dan ooit om jouw verloren spullen terug te vinden. Stel aangepaste veilige zones in en ontvang meldingen op je telefoon wanneer jouw auto, bagage of zelfs kinderen die gebieden betreden of verlaten. Krijg eenvoudig toegang tot de exacte locatie van de Tracker met de GPS-positionering van de smartphone. De tracker is compact en makkelijk in gebruik, waardoor deze in vrijwel elke situatie nuttig kan zijn.

De Invoxia Bike tracker

De Invoxia Bike Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS-tracking en komt met een hoop handig trucjes. Stel aangepaste veilige zones in en ontvang meldingen op je telefoon wanneer jouw fiets die gebieden betreed of verlaat. Krijg eenvoudig toegang tot de plaats van Tracker met de GPS-positionering van de smartphone. Dankzij zijn waterdichte behuizing hoef je je geen zorgen te maken over eventuele regenbuien. 

De Invoxia Pet tracker

Met de Invoxia Pet Tracker is het makkelijker dan ooit om jouw verloren huisdieren terug te vinden. Plaats de Pet tracker om de halsband van jouw huisdier en volg zijn bewegingen, waar je ook bent. Stel zogenaamde "virtuele hekken" in rond specifieke zones in de app en ontvang een melding wanneer jouw huisdier deze zones binnenkomt en/of verlaat. Ook kan je met de Invoxia Pet Tracker het welzijn van jouw huisdier op elk moment in de gaten houden. Met de Pet Tracker kun je een eventuele inzinking opsporen, om elk risico op ziekte of depressie te vermijden. 

Wil je meer weten? Lees onze blog over de Invoxia slimme halsband voor jouw hond.

Invoxia Mini Tracker

Als je vaak je verstand verliest, zal de Invoxia Mini Tracker in ieder geval voorkomen dat je jouw sleutels verliest! Bescherm zowel kleine voorwerpen (sleutels, portefeuille...) als grotere (tas, camera, computer...) en neem afscheid van de stress voor diefstal of het kwijtraken van je spullen.

GPS tracker voor kinderen: Wees gerust!

Jouw kind in het oog houden tijdens zijn of haar reizen is nu haalbaarder dan ooit met de GPS-tracker van Invoxia. Stop de tracker in de tas of jaszak van je kind en ontvang een melding wanneer hij of zij op school of op een andere specifieke bestemming aankomt. Via een smartphone + software voor ouderlijk toezicht en GPS-locatie of via een gekoppeld horloge (smartwatch) ben je altijd op de hoogte van jouw kind. 

Lees meer over dit product op onze blog post door hier te klikken!