Griffin Survivor iPad 2017 / 2018 Hoesjes

Het perfecte hoesje voor jouw iPad 2017 / 2018, die wil jij toch ook? De Griffin Survivor Case is de meest beschermende case die Griffin ooit gebouwd heeft. Getest en gecertificeerd volgens de Amerikaanse Defensiestandaarden. Van deze Griffin Survivor iPad 2017 hoesjes zul je geen spijt krijgen. De Griffin Survivor is gemaakt van een haast onbreekbaar polycarbonaten frame in een stug schok-absorberend silicoon. Een ingebouwde screenprotector beschermt je touchscreen van buitenaf terwijl de ingebouwde pluggen alle ingangen van je iPad beschermen. Het meegeleverde standaard is gemakkelijk te bevestigen en zorgt ervoor dat je je iPad makkelijk en stevig in lanschapshouding neer kunt zetten.
Aanbieding
5 artikel(en)

Griffin Survivor iPad 2017 / 2018 Hoesjes

De Griffin Survivor iPad 2017 / 2018 hoesjes staan bekend om de kwaliteit en vastbestendigheid tegen extreme omstandigheden. En met het mooie simpele design van de Griffin Survivor iPad hoesjes kun je altijd stijlvol de deur uit.

Twee delen van verschillende materialen

De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schok-absorberende silicone laag die om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad 2017 valt of ergens tegenaan stoot.

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger

De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Ingebouwde screenprotector

Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad 2017, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kun je makkelijk alle functies van jouw iPad 2017 volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van het hoesje.

Bescherming van knoppen en poorten

Alle poorten en knoppen van de iPad 2017 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijg je toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.

Stevige afneembare riemclip en standaard

De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kun jij jouw iPad handig aan de riem of tas dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad 2017 schuin op tafel neer te zetten. Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: Apple iPad 2017

Valbestendige hoesjes

Zoek je een hoesje dat jouw iPad 2017 / 2018 in elke situatie beschermt zodat jouw kostbare iPad altijd veilig is? Dan zijn de hoesjes van merken als UAG, Griffin en Casecentive interessant voor jou. Casecentive biedt een speciaal 3-layer systeem dat ervoor zorgt dat jouw iPad niks meer kan overkomen. UAG en Griffin staan bovendien bekend om het MIL-STD-810G 516.6 certificaat - dit wil zeggen dat de cases zijn getest op militaire standaard.

Hoesjes met handvat

Hoesjes met handvat zijn geschikt in situaties waarbij je jouw iPad 2017 / 2018 met slechts een hand kunt gebruiken. Dit kan van toepassing zijn in de horeca of in het onderwijs en zorgt ervoor dat je de iPad minder snel laat vallen. Ook is het bij de Xccess AirStrap case mogelijk om de iPad via een schouderriem te bevestigen. Zo kun je  beide handen gebruiken zonder dat je de iPad neer hoeft te leggen.

Leren hoesjes

Ben je op zoek naar een leren hoesje voor de iPad 2017 / 2018 die je tegelijk als standaard kunt gebruiken? In dit geval zijn de hoesjes van TwelveSouth of Speck geschikt voor jou. Deze folio cases beschermen niet alleen de achterkant van de iPad, ze zorgen er ook voor dat het scherm beveiligd is tegen krassen. De perfecte oplossing als je een simpel maar effectief hoesje nodig hebt.