iPad Air 1 cases

Bescherming in stijl

Met ons brede assortiment aan iPad Air 1 cases bescherm je je iPad tegen krassen en vuil. Dit in combinatie met een prachtig accessoire, geeft je iPad Air een persoonlijk en uniek uiterlijk. Onze cases zijn in verschillende prints en materiale te verkrijgen. iPad Air 1 leren cases, hard cases of flip cases. Cases van unieke merken zoals Kensington, Griffin, Urban Armor Gear en zo nog meer. Laat je inspireren door onze cases!

iPad Air 1 hoesjes

U beschermt uw nieuwe apparaat perfect met onder meer keuze uit verschillende iPad Air 1 hoesjes, iPad Air 1 folio cases of stijlvolle bookbooks. Bij SB Supply maken we u graag enthousiast voor onze supersterke iPad Air 1 hoesjes met prachtige designs. Wij bieden u, voor een scherpe prijs, niets meer of minder aan dan de beste- en mooiste iPad Air 1 hoesjes. 

De iPad Air is nog innovatiever dan zijn voorgangers, zo is hij 22% dunner dan zijn voorgangers, het kijken van films op een display met een hoge resolutie, dat maakt elke dag steeds een beetje mooier met de helderste en meest kleurrijke display.

Top hoesjes voor de iPad Air 1

Een krachtigere iPad, innovatiever ontwerp van de iPad Air 1 moet natuurlijk goed worden beschermd. Het assortiment van SB Supply aan iPad Air 1 hoesjes is zo breed dat er voor iedereen wel een hoesje tussen zit die in de smaak valt en bij hem/haar past. Het maakt niet uit of dat een outdoor hoes moet zijn of een subtiele hoes, een echte eyecatcher of een sleeve, SB Supply heeft het allemaal voor u. 

Als u waarde hecht aan echte topmerken dan zit u hier goed, van merken zoals Kensington, Griffin, Twelve South, Otterbox en nog meer. Onze iPad Air 1 hoesjes zijn van een zeer goede kwaliteit en er zal voor u gegarandeerd een favoriet tussen zitten. Wij hebben een breed scala aan hoesjes, iedereen zijn smaak wordt bij ons gewaarborgd.