Griffin Survivor iPad Air 2

Degelijke bescherming voor je iPad Air 2

Wilt u voorkomen om beschadigingen aan uw iPad Air 2 op te lopen? Dan zijn deze Griffin Survivor iPad Air 2 hoesjes een uitstekende keuze voor u. Deze cases beschermt uw iPad Air 2 tegen vallen, stoten, vuil en (spat)water. Zolang u de Griffin Survivor case gebruikt kunt u uw iPad Air 2 laten vallen en gebruiken in hevige omstandigheden Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een extreme bescherming in het geval uw iPad Air 2 valt of ergens tegenaan stoot. Deze Griffin Survivor iPad Air 2 hoes voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger.
2 artikel(en)

De Griffin iPad Air 2 hoes: breukvrij en oersterk

Ook al laat u uw iPad Air 2 per ongeluk op de grond vallen, uw Apple tablet zal onbeschadigd blijven. Deze valbestendige cases van Griffin worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. De Griffin iPad Air 2 hardcases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber. Daarnaast kan de hoes ook tegen een plens water.  

Inclusief screenprotector voor optimale bescherming

Met de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is uw gehele iPad Air 2 beschermd. De multi touch, het meest kwetsbare deel van een tablet, zal ook beschermd worden door de ingebouwde screenprotector. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies blijven gebruiken zonder hinder van de Griffin iPad Air 2 hardcase. Met de Griffin Survivor hardcases kunt u uw Touch ID blijven gebruiken door een dun laagje op de Home button.

Stevige riemclip en standaard

De Heavy Duty clip kan gemakkelijk aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad Air 2 in een handomdraai aan uw riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip is ook te gebruiken als standaard om de tablet op tafel neer te zetten.

Houd uw iPad Air 2 onbeschadigd

De Survivor hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Deze tablethoezen kunnen zelf de oorlog overleven. Ze zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Dankzij deze Griffin iPad Air 2 case is uw iPad na jaren gebruik nog steeds onbeschadigd en als nieuw!