Twelve South BookBook iPad accessoires

Het is jouw iPad. Geef jouw iPad kleur met onze prachtige iPad accessoires!

Bescherm jouw iPad met de BookBook iPad cases van Twelve South. Met deze accessoires van Twelve South kun je jouw iPad optimaal beschermen, overal in de wereld aansluiten en een nog mooier uiterlijk geven. Voor alle soorten iPad hebben wij een ruim aanbod aan iPad accessoires van Twelve South. De BookBook iPad cases bieden jouw iPad optimale bescherming en zorgen voor een mooi uiterlijk. Hieronder kun je alle BookBook iPad cases, adapter of verschillende stand vinden van het merk Twelve South. Alle Twelve South accessoires onder een dak, geselecteerd op uw iPad type. BookBook iPad case kopen of andere Twelve South artikelen? Vandaag besteld, morgen in huis.
Sale
Sale
14 artikel(en)

Twelve South BookBook iPad hoesjes

Wil jij een BookBook iPad case kopen? Bekijk hieronder alle voordelen van de Twelve South BookBook iPad hoesjes.

De Twelve South BookBook iPad case is niet zomaar een luxe uitgevoerde beschermcase. Deze beschermhoes staat voor de beste bescherming van jouw iPad. De buitenkant is van hoogstaand echt leder en is van binnenuit extra verstevigd. De binnenkant van de BookBook is gevoerd met zachte stof zodat jouw iPad veilig weggelegd kan worden zonder dat de iPad beschadigd wordt. Door de elastieken band in de case blijft de iPad stevig in de BookBook zitten. Je kunt zo de case rechtop op tafel zetten en op jouw idealen stand zetten. Daarnaast kunt je de iPad opladen zonder deze uit de BookBook te hoeven halen.

Hieronder kunt u extra kenmerken van De BookBook iPad case vinden.

  • Afsluitbaar door middel van de dubbele ritssluiting
  • Gemaakt van echt leder
  • Gevoerd met zachte stof aan de binnenkant
  • Uiterlijk als een echt boek
  • Beschermt jouw gehele iPad

Twelve South Stands voor de iPad

Bekijk hier ook ons assortiment iPad stands van Twelve South. Wilt u een iPad stand van Twelve South kopen of heeft u vragen? Lees snel veder om extra informatie over de Twelve South stand te ontvangen.

Twelve South HiRise stand
Gebruik de HiRise stand voor jouw iPad, iPhone of iPod. Deze stand van Twelve South is gemaakt van de beste materiaal wat resulteert in een erg fraai design. Gebruik deze stand op het nachtkastje, op de keuken of waar je maar wilt. Zie meldingen gemakkelijk binnen komen waarbij je tegelijk ook je apparaat kunt opladen.

Twelve South HoverBar stand
Met de HoverBar stand van Twelve South kunt je de iPad gemakkelijk bevestigen aan je iPad, display of een ander hard oppervlak. Verstel de kijkhoek gemakkelijk voor de flexibele poot.