Zagg

Ontketen jouw productiviteit met ZAGG's keyboards

Ontketen jouw productiviteit met de veelzijdige iPad keyboards van ZAGG. Dit Bluetooth keyboard heeft toetsen met een zogenoemde "eiland stijl" en geeft u 30% meer ruimte om te typen dan de meeste andere Bluetooth toetsenborden inclusief toetsverlichting. De Screenprotectors van ZAGG zijn geliefd om hun kwaliteit, de gebruikte folies zijn zeer sterk en bieden een degelijke krasbestendigheid. In 2010 was ZAGG een pionier op het gebied van Bluetooth®-tabletsets, waardoor consumenten de mogelijkheid kregen hun tablet als PC te gebruiken. Maak je keuze hieronder!

Populair: ZAGG Invisble Shield Smudge Proof iPhone 6 Screenprotector | ZAGG Rugged Messenger Keyboard iPad Pro 

Aanbieding
ZAGG Slim Book Go iPad Pro 11 2018 zwart

Normale prijs: € 139,99

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
Aanbieding
ZAGG Slim Book Go Keypad iPad 2017 / 2018 zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 64,99

15 artikel(en)

Keyboards met extra comfort

De ZAGG keyboards zijn uitgerust met full-size toetsen en maken het typen enorm comfortabel. ZAGG's wireless keyboard kent ook een aantal speciale functietoetsen om het werken extra gemakkelijk te maken. 

Flinterdunne beschermingslaag zo sterk als staal

De InvisibleShield heeft een oppervlak dat lijkt op glas, de protector accentueert HD displays en geeft kleuren prachtig door. Dit is dan ook bij uitstek de geschikte screenprotector voor Smartphone displays met een hoge resolutie. De invisibleSHIELD is maar 0.2 millimeter dik. De folie heeft een nano-geheugen met zelfherstellende eigenschappen die een ongelooflijke weerstand tegen krassen en beschadigingen bieden. De Screenprotectors van ZAGG zijn geliefd om hun kwaliteit, de gebruikte folies zijn zeer sterk en bieden een zeer goede krasbestendigheid. ZAGG wil manieren ontdekken om niet alleen mobiele apparaten te beschermen, maar ze ook te verbeteren. In 2010 was ZAGG een pionier op het gebied van Bluetooth®-tabletsets, waardoor consumenten de mogelijkheid kregen hun tablet als PC te gebruiken. Sindsdien blijft ZAGG toonaangevend op het gebied van keyboard-design.

Kenmerken

  • Kristalhelder HD beeld
  • Sterke, duurzame beschermingsfolie
  • Onzichtbare bescherming
  • Voorkomt vingerafdrukken
  • Bij verwijderen van protectors geen plakresten. 

In de verpakking vind je:

  • Spray voor aanbrengen
  • Microvezel doekje
  • Wrijfkaartje tegen bubbels