iPhone 11 cases & hoesjes

Maak je iPhone compleet

Op zoek naar een iPhone 11 hoesje? Bescherm je nieuwe smartphone tegen valschade, krassen en vuil, met een van onze stijlvolle GSM hoesjes. Dit geeft jouw iPhone tegelijkertijd een persoonlijk tintje in een mooi design. Bekijk ons assortiment en vind de case die bij je past. Ben je op zoek naar een leren iPhone 11 hoesje? Dan is Mujjo wellicht het merk wat bij je past. Bent u op zoek naar een sterkere oplossing? Dan raden wij cases aan van het merk Griffin of UAG. Het aanbod is echter nog groter dan dat. Het iPhone 11 scherm is vrij gevoelig en aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit, is het verstandig een case te gebruiken van kwaliteit. 

Aanbieding
UAG Hardcase Monarch iPhone 11 zwart

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
UAG Hard Case Metropolis iPhone 11 zwart

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Ideal of Sweden Fashion Case iPhone 11 goud

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Tech21 Pure Apple iPhone 11 Clear

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 20,00

Item 1 tot 32 van 117

Bescherming voor je iPhone 11

Ultieme bescherming

Wil je je nieuwe iPhone 11 uitrusten met een hoesje dat beschermd tegen vallen, stoten en krassen? Dan ben je bij SB Supply aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment van hoesjes aan die je smartphone kunnen beschermen tegen vrijwel alle omstandigheden! Met name de Casecentive, Urban Armor Gear en Griffin hoesjes zijn getest volgens militaire normen en zijn bestand tegen bijna alle omstandigheden!

Design hoesjes

Beschermende hoesjes worden al lang niet meer alleen gebruikt om smartphones te beschermen, maar zijn ook echte modeaccessoires geworden! Of het nu gaat om een lederen hoesje, een effen ontwerp of een wild, modieus ontwerp dat van je smartphone een echte eyecatcher maakt - een hoesje biedt je de mogelijkheid om je iPhone 11 te personaliseren! Vooral populair zijn de cases van het Zweedse merk iDeal of Sweden, evenals de elegante Mujjo hoesjes! 

Transparante hoesjes

Een geweldig kenmerk van de iPhone 11 hoesjes is de keuze uit meerdere prachtige kleuren! Het is dan ook begrijpelijk dat je niet graag de gekleurde achterkant van je nieuwe iPhone met een hoesje wil verbergen. Daarvoor bieden wij bij SB Supply goede oplossingen! Zo hebben we bijvoorbeeld transparante iPhone 11 hoesjes die de kleur van de iPhone doorlaten en tegelijkertijd een hoog beschermingsniveau bieden. Ook hebben we hoesjes die bijzonder dun zijn waarbij je vrijwel niks van het hoesje merkt.